Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen Science Park (347kvm)

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Nu hittar du denna moderna kontorslokal på 347 kvadratmeter på Lindholmen Science Park med adressen Lindholmspiren 5A. Lokalen ligger på andra våningen med ett unikt läge mitt på Lindholmen. Här har du nära till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, coola kontorsgrannar, nära till göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet där du kan sitta och dingla med benen över kajkanten i solskenet på lunchrasten.

Lokalen består till största delen av mindre kontorsrum men det finns även större rum som kan användas som mötesrum. Det finns även öppna ytor för gemenskap eller landskapsplacering. Det finns dessutom en egen ingång till den loungeyta som tillhör alla hyresgäster i huset. Inflytt kan ske årsskiftet 2024-2025.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Adress:
Lindholmspiren 5A, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
347 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Parkeringsgarage
  • Reception
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.