Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Jobba hos oss

Hos oss på Älvstranden Utveckling AB finns ett stort antal typer av tjänster och kompetenser. Här arbetar allt ifrån projektledare, fastighetsutvecklare och hållbarhetsstrateger till ekonomer och kommunikatörer i samverkan för att nå målet: en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg. Vill du vara med på resan tillsammans med oss?

Lediga tjänster

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Just nu har vi inga lediga tjänster men kika gärna in här emellanåt eller följ oss på Linkedin. Hoppas vi ses!

Glasfasaden på Lindholmen Science Park.

Skicka in din spontanansökan idag

Om vi inte har något ledigt jobb just nu, men du är intresserad av att tillsammans med oss och staden, samt i samarbete med näringslivet, arbeta för en hållbar stad, öppen för världen, då vill vi gärna hålla kontakten med dig!

Bild på medarbetare som pratar med varandra utomhus på Lindholmen en solig dag..

Därför ska just du
arbeta hos oss

Vi har ett stort antal typer av tjänster och kompetenser. Här arbetar allt ifrån projektledare, fastighetsutvecklare och hållbarhetsstrateger till ekonomer och kommunikatörer i samverkan för att nå målet: en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg.

Medarbetare samarbetar på kontoret.

Vår värdegrund

Vi har ett antal grundläggande värderingar samt konkreta beskrivningar av hur vi vill vara och agera internt och externt. Detta hjälper oss att nå målet, en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg.

Ta del av vår värdegrund
Person på kontoret framför ett fönster med utsikt över älven.

Vår organisation

Älvstranden Utveckling AB ägs till 100 procent av Göteborgs Stad genom Göteborgs Stadshus AB. Vi ingår i Lokalkoncernen där fastighetsbolaget Higab är moderbolag och vi samt Göteborgs Stads Parkering AB är dotterbolag.

Lär dig mer om vår organisation

Möt våra medarbetare

Mats Ransgård, chef projektstyrning

Möt Mats Ransgård, chef projektstyrning, som är en av alla våra betydelsefulla medarbetare här på Älvstranden Utveckling. Hans varför till att jobba för oss är starkt. Se filmen ovan och få en klarare inblick i vad som driver Mats i hans roll.

Torgny Tennby, teknisk förvaltare

Torgny Tennby är teknisk förvaltare på Älvstranden Utveckling. För honom är hållbar fastighetsförvaltning sunt förnuft. Hör Torgny berätta mer om vårt hållbarhetsarbete i filmen.

Möt fler medarbetare

Siffror

98
Medarbetare

Vi är cirka 100 medarbetare 2023, och ungefär 60 % kvinnor och 40 % män. Medelåldern är på 48 år, där den yngsta är 26 år och den äldsta 65 år.

5
Studenter

Under 2023 var det 5 studenter som gjorde sin praktik eller skrev sina examensarbeten hos oss.

80%
Reser hållbart till och från jobbet

Enligt vår resvaneundersökning gjord 2022 reser 80% av medarbetarna övervägande med kollektivtrafik, cyklar eller promenerar till och från arbetet.

LinkedIn logotyp.

Följ oss på LinkedIn

Håll dig uppdaterad på stadsutvecklingen i Göteborg samt lediga tjänster hos oss via vår LinkedIn.

Vill du veta mer?

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se