Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Våra fastigheter

Älvstranden Utveckling AB äger och förvaltar älvnära fastigheter i Göteborg. Våra fastigheter finns i Frihamnen, Lindholmen, Eriksberg och Gullbergsvass. Vi äger stora som små kommersiella lokaler, kontorshotell, butikslokaler, unika industrifastigheter, lagerlokaler och förråd.

Med utgångspunkt i vårt fastighetsinnehav, bidrar vi till en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg genom att utveckla kvartersmark och fastigheter.

 

 

Fastigheten 141:an på Lindholmen.

Här kan du se alla våra fastigheter

Frihamnen, Lindholmen, Eriksberg och Gullbergsvass.

Flygbild över vår industrifastighet Pannverkstaden på Lindholmen där bla techarenan The Yard huserar och som har en gigantisk muralmålning av internationella konstnären Tavar Zawacki.

Fastighetsutveckling

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling AB är att med utgångspunkt i vårt fastighetsinnehav, bidra till en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg genom att utveckla kvartersmark och fastigheter. Tillsammans med staden och i samarbete med näringslivet arbetar vi för en hållbar stad, öppen för världen.

Letar ni ny lokal?

Vi äger både kontor, lager, industrifastigheter, butikslokaler med mera i områdena Frihamnen, Lindholmen, Eriksberg och Gullbergsvass.

Vill du veta mer?

Martin Nilbo

Martin Nilbo

Teamledare uthyrning 031-368 96 96
Mejla Martin martin.nilbo@alvstranden.goteborg.se