Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Möt våra medarbetare

Med utgångspunkt i vårt fastighetsinnehav, bidrar alla vi medarbetare på Älvstranden Utveckling AB till en hållbar, långsiktig stadsutveckling i Göteborg genom att utveckla kvartersmark och fastigheter. Möt några av oss medarbetare här.

Mats Ransgård, chef projektstyrning

Möt Mats Ransgård, chef projektstyrning, som är en av alla våra betydelsefulla medarbetare här på Älvstranden Utveckling. Hans varför till att jobba för oss är starkt. Se filmen ovan och få en klarare inblick i vad som driver Mats i hans roll.

Torgny Tennby, teknisk förvaltare

Torgny Tennby är teknisk förvaltare på Älvstranden Utveckling. För honom är hållbar fastighetsförvaltning sunt förnuft. Hör Torgny berätta mer om vårt hållbarhetsarbete i filmen.

Porträttbild på Abdurrahman Toryalay

Abdurrahman Toryalay, programledare

"Jag jobbar som programledare på projektstyrningsenheten med stadsutvecklingsprojektet Masthuggskajen. Det är det jättespännande att vara med och utveckla en hållbar stad som kommer göra livet enklare för dagens och kommande generationer. På Älvstranden Utveckling finns det varierande kompetens inom olika kunskapsområden vilket gör att jag befinner mig i en kontinuerlig inlärningsprocess."

Camilla Andersson, uthyrningsansvarig

"Min roll handlar om att hitta rätt hyresgäst till rätt lokal. Bland våra 640 hyresgäster i våra 61 byggnader finns allt från bilindustri och konsulttjänster, till restauranger och konstnärer. Som uthyrningsansvarig måste man kunna prata med folk, vara social och skapa en bra och långvarig kundrelation. Att ha koll på hyresjuridiken är också viktigt. Jag gillar kundmötet och det är fantastiskt tillfredsställande när vi hittar en bra lösning för kunden."

Porträttbild på Anna Westberg.

Anna Westberg, löneadministratör

"Som löneadministratör jobbar jag med hela löneprocessen från tidredovisning till löneutbetalning. Jag administrerar även nyanställningar och avslut, företagets förmåner, tjänstepensioner och försäkringar. Förutom goda kunskaper inom löneområdet är det viktigt att jag håller mig uppdaterad om nya lagar och vårt kollektivavtal. Det roligaste med mitt jobb är själva servicefunktionen, att få vara ett bollplank för chefer och medarbetare."

Elisabeth Johansson, paralegal

"Som paralegal stöttar jag i första hand vår bolagsjurist med olika typer av handlingar vid förvärv och avyttring av fastigheter. Det kan till exempel gälla sammanställning av avtalsbilagor och att förbereda och kalla parter inför tecknande av avtal. Kontakt med olika myndigheter, protokollföring och dokumentation är andra exempel på arbetsuppgifter. Det viktigt att ha struktur och ordning och det gillar jag."