Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Toppresultat för Älvstranden Utveckling AB i kartläggning av arbetsvillkor

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Okategoriserade Publicerad 19 april, 2024

Älvstranden Utveckling AB har uppnått toppresultat i Nyckeltalsinstitutets kartläggning av attraktiva arbetsvillkor. Bolaget tillhör de tio procent bästa arbetsgivarna när rådande arbetsvillkor i svenskt arbetsliv kartlagts.

– Vi är så klart stolta över att kunna erbjuda attraktiva arbetsvillkor och att vi är bland de bästa av cirka 400 företag som ingår i Nyckeltalsinstitutets mätning. Det är roligt att se att bolagets arbete med exempelvis ett systematiskt förebyggande arbete kopplat till välmående och hälsa ger utdelning i minskad arbetsrelaterad ohälsa, säger Alexander Pirosanto, HR-chef på Älvstranden Utveckling AB.

Älvstranden Utvecklings arbetsvillkor har analyserats utifrån nio nyckeltal. Det man tittat på är bland annat tillsvidareanställningar, medianlöner, möjlighet till kompetensutveckling och sjukfrånvaro.

– Resultatet kommer vi nu att analysera och integrera i det strategiska arbetet kopplat till vårt erbjudande som arbetsgivare, det handlar om att prioritera och fokusera på delar som skapar störst effekt och mervärde för att vi ska kunna nå ett ännu bättre resultat nästa år, säger Alexander Pirosanto.