Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Telenor Connexion satsar på Lindholmen

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 20 mars, 2024

Inom kort får Lindholmen ett nytt tillskott bland stora teknikföretag. Det är Telenor Connexion som flyttar in i vår fastighet Lindholmen Science Park och förstärker det kluster som finns i området.

– Lindholmen är en väldigt intressant och attraktiv plats i våra ögon och vi är väldigt glada att vi nu flyttar dit. Flytten är extra rolig då vi sedan 2009 också är partner i organisationen Lindholmen Science Park och jag sitter även med i deras styrelse, säger Mats Lundquist, vd på Telenor Connexion och chef för IoT med ansvar för Telenors IoT-portfölj och försäljning globalt.

Genom att nu flytta Göteborgskontoret till Lindholmen blir det enligt Mats mycket enklare med mycket. Allt från att ta emot delegationer med människor som alltid vill besöka Lindholmen på sina besök till att kunna locka både nya kunder och medarbetare.

–  Vi är ett globalt bolag som jobbar mycket tätt ihop med bland annat fordonsindustrin och den marknaden finns verkligen på Lindholmen så det känns som att vi nu hittat hem på riktigt. Det är en perfekt plats för oss där vi både är nära våra kunder, leverantörer och samarbetspartners men också nära skolorna i området för framtida rekrytering, säger han.

Vill ni också etablera er i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!