Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Louise Larsson nominerad till Årets samverkare

Aktuellt, Lindholmen Publicerad 27 september, 2021

Nyligen nominerades Louise Larsson till utmärkelsen ”Årets samverkare”. Årets samverkare utses varje år av Lindholmen Science park, till en person som på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten.

Hallå där… Louise Larsson, projektledare!

Nyligen nominerades du till utmärkelsen ”Årets samverkare” som Lindholmen Science Park utser varje år i samband med Lindholmen Open Day. Av många nominerade var du en av tre finalister. Varför blev du nominerad?

– Jag har de senaste åren arbetat med samverkansprojektet DenCity där Älvstranden Utveckling tätt tillsammans med ett stort antal andra parter arbetat med innovativa lösningar för hållbara transporter i täta stadsmiljöer. Vi har jobbat särskilt mycket med att minska tung trafik från gods och avfall på Lindholmen, ett område som mitt hjärta slår lite extra för, och det är roligt att arbetet bidrar till att skapa en mer hållbar stadsdel.

Hur känns det att bli nominerad?

– Otroligt roligt! Det är ett väldigt fint pris som sätter fingret på det kanske viktigaste i våra arbeten, och att dessutom få äran att utses till en av tre finalister känns stort!

Vad är samverkan för dig?

– Jag tycker det handlar om att hitta och sammanföra människor och aktörer med kunskap, verktyg och erfarenheter som varje enskild person själv inte har. Då kan man höja hela teamets nivå, lära sig massvis av varandra, och det är också betydligt roligare att arbeta tillsammans för att kreativt lösa kluriga utmaningar.​