Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Götaverksgatan 10 (2500–2815 kvm)

Som en hangar mitt i smeten, ligger den gamla maskinverkstaden som var en del av Götaverken, granne med populära restaurangen Kooperativet. I dag medger byggplanen industri och är helt rätt för ett bolag inom Tech-klustret med utveckling inom tech, mobility och fordonsindustri men möjligheterna kan även vara enorma för hyresgästen som vågar drömma och har visioner.

Älvstranden Utveckling upplåter lokalen till rätt intressent som efter ök. kan iordningställa lokalen efter eget huvud och plan. Även om lokalen med sin enorma volym, fantastiska takhöjd på 18 meter och industrikänsla med traverser ger en känsla av industri ger områdets nuvarande snabba utveckling lokalen oanade möjligheter för att skapa något helt spektakulärt.

Välkommen med din förfrågan till oss!

Adress:
Götaverksgatan 10, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Industri
Storlek
2500–2815 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.