Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Utvecklingsgatan 6B (454 kvm)

Vill du också ha en av Göteborgs bästa utsikter från kontoret?

Nu erbjuder vi en unik lokal på adressen Utvecklingsgatan 6B på Lindholmen. Här söker vi företaget som tycker att 454 kvadratmeter är alldeles perfekt!

Lokalen är fördelad på två våningsplan med egen hiss som gör att besökare kommer rakt in i lokalen. Här finns en mix av ytor som passar för kontorslandskap, mötesrum och gemensamma ytor. Och allt detta med Göteborgs bästa utsikt över älven, det finns inte många lokaler med detta läge i stan. Lokalen har dessutom en stor terrass i bästa solläge som bjuder in till utelunch och soliga möten under årets varmare månader.

Det finns inte många platser i Göteborg där du kommer så nära vattnet som du gör på Lindholmen. En unik möjlighet! Precis utanför ligger Lindholmspiren där mängder med människor samlas för att äta lunch under årets varmare månader, en unik möjlighet att dingla med benen över vattnet!

Det finns flera restauranger i närheten och på bottenplan i Lindholmen Science Park finns det även en själv-servicebutik, reception, frisörer och annat som kan hjälpa er i vardagen. Det är även enkelt att ta sig till Lindholmen med både buss, färja, cykel och bil. Vid årsskiftet 2025-2026 rullar också spårvagn med ett stopp vid Lindholmen Science Park som ligger ett stenkast bort.

Hör gärna av dig om du har frågor eller om du vill boka en visning!

Adress:
Utvecklingsgatan 6B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
454 kvm

Egenskaper

  • Dusch

Uthyrningsansvarig

Henrik Sellgren
Henrik Sellgren Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.