Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Parisa Amiri modererar forum om hållbar stadsutveckling

Arkiverat event
Prototyp Göteborg inleder sommarens jubileumsfirande med två forum om hållbar stadsutveckling. Moderator för dessa kommer vara journalisten och kulturexperten Parisa Amiri.

Parisa är kanske mest känd som programledare och journalist från bland annat SVT och P3. Men hon är också ofta anlitad som expert och kommentator i både radio och TV, med ett särskilt fokus på kultur- och samhällsfrågor. Hon har tidigare varit programledare för Arkitekturgalan både 2021 och 2022.

Nu ska Parisa Amiri med van hand även leda dig genom två forum, fyllda av föreläsningar och samtal, som inleder Prototyp Göteborgs program under invigningen av jubileumsfirandet!

Gratis att komma men kom ihåg att anmäla dig

Forumen äger rum i Kajskjul 105 på Frihamnen i Göteborg torsdagen den 1 juni och fredagen den 2 juni. Att delta är helt gratis men du behöver anmäla dig.

Välkommen och dela med dig av dina idéer om hur vi kan bygga och leva i framtidens städer! Tillsammans tar vi oss an omställningens utmaningar och delar erfarenheter för att nå starkare och effektivare lösningar i vår stadsutveckling.

Forum: Återbruk och cirkulärt byggande

  • Torsdag 1 juni, klockan 13:00 – 16:30

Forum: Demokrati och social hållbarhet

  • Fredag 2 juni, klockan 08:30 – 12:00

Mer information och anmälan här

  • Seminarium
  • På plats
När
Från torsdag 01 jun, 2023
Till fredag 02 jun, 2023
Tid
13:00-12:00
Plats
Kajskjul 105, Bananpiren i Frihamnen
Digitalt
-
Kostnad
Gratis, men kom ihåg att anmäla dig
Medverkande
Moderator: Parisa Amiri
Efter eventet
-
Tänk på
-

Kajskjul 105, Bananpiren i Frihamnen