Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Frihamnsdagarna 2024

Kommande event

Frihamnsdagarna är ett årligen återkommande evenemang i Göteborg sedan 2021. Det är gratis inträde för allmänheten.

I år genomförs Frihamnsdagarna 29-31 augusti. Då väntas hundratals organisationer finnas på plats. Tidigare år har tusentals besökare tagit sig till Bananpiren varje dag.

Som besökare kan du se fram emot gratis seminarier, workshops, panelsamtal och politiska debatter som varvas med mat, aktiviteter, musik och kultur.

Vi från Älvstranden Utveckling AB är partner till Frihamnsdagarna och kommer under dagarna att finnas med som utställare där man kan komma och träffa oss. Vi kommer även att arrangera en programpunkt fredagen den 30 augusti kl. 12. Du hittar oss på scenen Frigga.

Kraften av Lindholmen – utveckling och affärsmöjligheter
Besök Lindholmen har genomgått en imponerande transformation från att vara ett område med före detta skeppsvarvsindustri till att bli en pulserande plats för innovation, teknik och entreprenörskap.

På detta seminarium kommer ledande röster från näringslivet och offentliga sektorn att samlas för att diskutera Lindholmens betydelse som en kraftfull drivkraft för förändring, affärsmöjligheter och företagsetableringar.

Vi kommer att diskutera hur Lindholmen har utvecklats till en central plats för innovation och utveckling och hur samarbetet mellan olika aktörer kan stärka områdets framtid och bidra till tillväxt. Vi kommer även att lyfta kopplingen mellan Lindholmen och Volvos nya satsning Innovation Destination Torslanda och hur vi kan skapa synergier mellan de två områdena.

Deltagare som kommer att diskutera tillsammans:

Mikael Dolietis, VD på Älvstranden Utveckling AB
Eva-Lena Albihn, vice VD och hållbarhetschef på Business Region Göteborg AB
Rudolf Antoni, regionchef på Svenskt Näringsliv
Maria Oscott, tf VD på Lindholmen Science Park AB

Här kan du läsa mer om Frihamnsdagarna!

Varmt välkommen!

  • Evenemang
  • På plats
När
Från torsdag 29 aug, 2024
Till lördag 31 aug, 2024
Tid
00:00-00:00
Plats
Bananpiren, Frihamnen
Digitalt
-
Kostnad
Kostnadsfritt
Medverkande
Vi på Älvstranden Utveckling AB finns på plats under dagarna
Efter eventet
-
Tänk på
-