Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bike Fixx skapar mervärde på Lindholmen

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 10 april, 2024

Sedan någon vecka tillbaka har vår fastighet Lindholmen Science Park ett nytillskott i markplan. Det är Bike Fixx som flyttat in och som kommer serva både huset och hela Lindholmen i cykelrelaterade frågor.

– Vi har funnits på Lindholmen sedan cirka fyra år men upplever nu en riktig skjuts i och med vårt nya läge. Det kommer in nya kunder varje dag i stort sett vilket är jätteroligt, säger Erik Vikengren, vd på Bike Fixx. 

Bike Fixx är företaget som vill hjälpa alla som cyklar. I lokalen kommer de att ha en verkstad där de kan fixa alla typer av cyklar. Allt från den lite äldre damcykeln till racer och MTB samt pendlar och elcyklar.

– Vi kommer även att erbjuda ett mindre urval av cyklar att köpa. Men man kan naturligtvis också titta på en cykel på någon av våra andra platser i stan och få den levererad hit. Det är en styrka vi har, säger Erik.

Vi på Älvstranden Utveckling AB är mycket glada över Bike Fixx etablering hos oss.

– Cykeln är en viktig del i en fungerande stadsmiljö och med tanke på alla infrastrukturprojekt som just nu händer på Lindholmen så är Bike Fixx är ett perfekt tillskott för huset och området i stort. Vi hoppas att många kommer att använda deras tjänster framåt, säger Henrik Sellgren, uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB.

Vill ni också etablera er i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!