Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Ahlsell utökar sin yta i Gullbergsvass

Aktuellt, Hyresgäst, Gullbergsvass Publicerad 2 november, 2022

Det händer spännande saker i Terminalbyggnaden i Gullbergsvass. Sedan en tid tillbaka erbjuder vår hyresgäst Ahlsell också tjänsten projektlogistik och har därmed också ökat på ytan som de hyr av oss på Älvstranden Utveckling AB.

— Projektlogistik är en ny gren hos oss på Ahlsell och det har gått otroligt bra sedan vi startade. Just nu hyr vi cirka 13 000 kvadratmeter för det affärsområdet och det kommer att utökas med tiden då marknaden verkligen efterfrågat tjänsten, säger Jon Svensson, chef tjänstelogistik region väst på Ahlsell.

På terminalen hanterar Ahlsell allt som behövs i ett projekt. När projektlogistik integreras i försörjningskedjan till projektet får kunderna bort gapet mellan leveranserna och när materialet behövs i produktionen.

— Genom att låta material landa hos oss först så kan vi samlasta och portionera ut det i takt med att ett projekt går framåt. Det sparar både tid och pengar för projektet att få material levererat på rätt sätt. Det minskar också den tunga trafiken till våra kunders projekt vilket är positivt både för våra kunder och för samhället, säger Jon.

Jon lyfter Gullbergsvass läge som en del i framgången. Det ligger alldeles bredvid Centralstationen och har nära till både centrala Göteborg och ut till de stora lederna.

— Genom vårt strategiska läge kan vi möta våra kunders krav på närhet och på så vis erbjuda snabba och effektiva logistiklösningar, säger han.

Camilla Andersson är uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB och ser bara positiva effekter på Ahlsells utökning av yta.

— Terminalbyggnaden är en väldigt stor byggnad med lika stor potential. Ahlsells satsning i området ger otroligt mycket för både byggnaden och området i stort, säger hon.

Vill du också etablera dig i något av våra områden?

Vill du också etablera dig i något av våra områden? Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!