Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Unik lokalmöjlighet på Lindholmen

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 13 mars, 2024

Nu har du och ditt företag möjlighet att byta kontor till ett av Göteborgs bästa lägen precis vid älvkanten på Lindholmen i vår byggnad Riverside.

– Lokalen, som också är en egen byggnad, är 650 kvadratmeter och längtar efter en ny hyresgäst som kan utföra stordåd, säger Marie Vulpe, uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB.

Vi ser framför oss att ni är ett IT- och/eller konsultbolag som vill ligga mitt i det spännande kluster som finns på Lindholmen. Här har ni också stora möjligheter att vara med och forma lokalernas utseende och sätta er egen prägel.

–  Precis utanför dörren har ni Göta älv och några steg därifrån ligger Playa Lindholmen som kan ge er sand mellan tårna på lunchen likväl som starka muskler i det utegym som ligger bredvid. Bakom byggnaden ligger parken Plåtgården om gräs hellre lockar för olika aktiviteter eller en stunds tystnad, säger Marie.

Entréplanet är uppdelat på kontors- och konferensrum, WC, dusch samt bastu och övre plan har en öppen planlösning med kontorslandskap, kök och sällskapsytor. Möjligheterna är många!

Vågar du missa den här möjligheten?!

Vill du veta mer?

Läs mer om vår unika möjlighet i byggnaden Riverside... eller kanske vill du kolla in de andra lediga ytorna vi har?

Vill du boka en visning? Kontakta då Marie!

Marie Vulpe

Marie Vulpe

Uthyrningsansvarig 031-368 56 16
Mejla Marie marie.vulpe@alvstranden.goteborg.se