Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Anders Carlssons gata 12B (650 kvm)

Har du alltid drömt om en kontorslokal med en storslagen utsikt över vatten?

Nu har du och ditt företag möjlighet att byta kontor till ett av Göteborgs bästa lägen precis vid älvkanten på Lindholmen i vår byggnad Riverside.

Lokalen, som också är en egen byggnad, är 650 kvadratmeter och längtar efter en ny hyresgäst som kan utföra stordåd. Vi ser framför oss att ni är ett IT- och/eller konsultbolag som vill ligga mitt i det spännande kluster som finns på Lindholmen. Här har ni också stora möjligheter att vara med och forma lokalernas utseende och sätta er egen prägel. Precis utanför dörren har ni Göta älv och några steg därifrån ligger Playa Lindholmen som kan ge er sand mellan tårna på lunchen likväl som starka muskler i det utegym som ligger bredvid. Bakom byggnaden ligger parken Plåtgården om gräs hellre lockar för olika aktiviteter eller en stunds tystnad.

Entréplanet är uppdelat på kontors- och konferensrum, WC, dusch samt bastu och övre plan har en öppen planlösning med kontorslandskap, kök och sällskapsytor. Möjligheterna är många!

Vågar du missa den här möjligheten?!

Kontakta vår uthyrningsansvariga Marie Vulpe om ni vill veta mer eller vill boka en visning.

Adress:
Anders Carlssons gata 12B, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor
Storlek
650 kvm

Egenskaper

  • Cykelparkering
  • Dusch

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.