Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Volvo utökar med ytterligare 2500 kvm på Lindholmen

Pressmeddelanden Publicerad 2 april, 2012

Volvo IT fortsätter att växa på Lindholmen. I april expanderar de med ytterligare 2500 kvm i Lindholmen Science Park. Förutom Volvo IT tillkommer även ca 120 personer från den nyskapade avdelningen Corporate Process & IT.

Ända sedan flytten till området 2005 har företaget växt och utvecklat sin roll inom Volvo, mycket tack vare att de befinner sig mitt i en smältdegel av andra företag.

– När man driver IT- och processfrågor för en koncern som Volvo är det naturligtvis bra att ha ett hälsosamt utbyte och samarbete med andra ledande företag, säger Magnus Carlander, Executive Vice President Corporate Process & IT. Konkret hoppas vi på att kunna visa upp hur vi jobbar med IT och process inom Volvo. Vi vill också ha möjlighet att bjuda in företag och studenter för att ta del av deras erfarenheter, kunskap och idéer.

När Volvo IT utökar gör de det i direkt anslutning till sina tidigare lokaler.
– Älvstranden Utveckling äger många fastigheter på Lindholmen vilket gör att vi kan erbjuda stora möjligheter till expansion, säger Hans Kallin, uthyrare Älvstranden Utveckling.

Den förste april utökar de sina lokaler i Lindholmen Science Park.

För mer information, kontakta:
Hans Kallin, uthyrare Älvstranden Utveckling, 031 – 779 96 05, hans.kallin@alvstranden.goteborg.se

Älvstranden Utveckling AB ägs av Göteborgs Stad och är ett bolag som utvecklar och förvaltar fastigheter och områden på Norra och Södra älvstränderna i Göteborg. Koncernen omsätter drygt 350 miljoner kronor med en sammanlagd uthyrningsbar yta på 400 000 kvm.