Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Volvo flyttar tillbaka till Lindholmen Science Park

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 13 april, 2022

Under hösten 2021 flyttade Volvo ut från Lindholmen Science Park där de suttit i en lokal på 2071 kvadratmeter. Nu behövs ytan igen och 1 maj kommer de att flytta tillbaka till samma lokal igen.

– Det känns jättebra att vi kan flytta tillbaka till Lindholmen igen. Det är en viktig plats i staden där det händer mycket och där mycket samarbeten sker, säger Annelie Gustavsson, Facility Manager Lease & Space Optimization på Volvo Group Real Estate.

Det är Volvo Group Digital & IT som kommer flytta in i lokalen. Totalt kommer det att vara cirka 170 personer som är stationerade i Lindholmen Science Park och det är främst huvudkontoret som kommer sitta där. De kommer även att testa ett nytt arbetssätt där projektmedarbetare alternerar sina arbetsplatser mellan Lindholmen och Arendal utifrån projekt och efter ett visst intervall.

– Tillträde är 1 maj men innan vi flyttar in kommer vissa justeringar att göras i lokalen så som målningsjobb, mattläggning och se till att ytorna passar innehållet på bästa sätt, säger Annelie.

Camilla Andersson är uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB och hon är väldigt nöjd att kunna välkomna Volvo tillbaka.

– Det är väldigt kul att de kommer flytta tillbaka till oss. De tillför mycket till huset men även till hela Lindholmen som område, säger hon.

Vill du också etablera dig på Lindholmen?

Vill du och ditt företag också finnas på Lindholmen? Vi äger ett femtiotal fastigheter i området och pratar gärna om våra möjligheter med dig.