Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi uppmanar våra hyresgäster att följa myndigheters rekommendationer

Hyresgäst Publicerad 28 april, 2020

Vi på Älvstranden Utveckling följer noga hur läget utvecklar sig för att snabbt kunna anpassa oss efter nya omständigheter och rekommendationer. Vi uppmanar våra hyresgäster att följa myndigheters rekommendationer

  • Håll avstånd, 2 meter.
  • Ha god handhygien.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Har du symtom, stanna hemma.

I våra fastigheter

– Vi uppmanar alla besökare i våra fastigheter att inte åka för många i hissarna, håll 2 meters avstånd, nys eller hosta i armvecket, ha god handhygien och besök inte fastigheten om du har symtom. Detta genom fysiska lappar i entréer samt på digitala skärmar i de fastigheter där det finns.

– Vi har på grund av minskad rörelse av människor i våra fastigheter ändrat tiderna för när entrédörrar låser upp sig respektive låses. Detta för att minska risken för att obehöriga tar sig in. Ansvarig kontaktperson hos respektive hyresgäst har fått information om vad som gäller i sin fastighet via mail.

Så arbetar vi just nu

– Våra tekniska förvaltare och uthyrare arbetar som vanligt, men följer självfallet Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Felanmälningar görs här på vår webbplats och om det är akuta ärenden utanför kontorstid ring journumret 031-368 96 15.

– Vi för även en aktiv dialog med de hyresgäster som har ekonomiska problem/frågor för att kunna erbjuda individuellt anpassade åtgärder som kan underlätta. I dagsläget kan det till exempel handla om kortare intervall för hyresinbetalningar eller anstånd med hyran. Vi gör alltid individuella bedömningar för varje hyresgäst.

– Alla hyresgäster har ett ansvar, precis som vi fastighetsägare och alla invånare i Sverige just nu, att minska smittspridningen. Se till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i era lokaler och informera era medarbetare. Alla har vi ett ansvar.