Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker projektledare till våra markutvecklingsprojekt

Okategoriserade Publicerad 11 januari, 2023

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att från ax till limpa utveckla vårt stora mark- och fastighetsbestånd till hållbar stad enligt Vision Älvstaden. Vi har sedan 1990-talet varit bidragit till att fylla varvs- och industriområden med nya verksamheter, bostäder och mötesplatser på båda sidor om Göta älv. Bolaget är i ett expansivt skede och nu söker vi fler projektledare.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

Hos oss arbetar du med cirka 90 kollegor som med ett stort engagemang brinner för att utveckla våra markområden och fastigheter. I våra projekt hanteras alla skeden så som förstudie, detaljplaneskede, genomförande och överlämnande. Vi har höga ambitioner och är skickliga på att testa nya idéer vilket bidrar till att vi i många frågor ligger i framkant inom vår bransch.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Som projektledare hos oss leder du projekt som kan få betydelse för väldigt många människor under en lång tid. Du kommer genom ditt arbete att få möjlighet att bidra till stads-utvecklingen i Göteborg på ett bolag som bedriver både markutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Här erbjuds ett varierande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och chefer som besitter en rad olika kompetenser. Utöver en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor tror vi också att du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och utvecklas hos oss.

Bolaget jobbar kontinuerligt med att utveckla medarbetare genom föreläsningar, studiebesök och sammankomster där vi delar erfarenheter och insikter. Hos oss kan du växa och utvecklas genom att ta dig an nya uppgifter och roller. Bolaget ingår också i nationella och internationella nätverk för stadsutvecklingsfrågor.

Vi sitter i våra egna lokaler i Lindholmen Science Park med utsikt över älven och med olika former av kollektivtrafik utanför dörren.

 

En viktig roll

I rollen som projektledare till vår projektstyrningsavdelning leder du projekt under olika skeden från planering till genomförande och överlämnande.
Projektportföljen innehåller ett tjugotal stora projekt och omfattar idag en investeringsbudget på cirka 6 miljarder kronor de närmsta tio åren, som en del i tillskapandet av ca 8 000 bostäder och ca 25 000 arbetsplatser. Projekten är ofta mångfacetterade där du leder och samordnar interna resurser samt konsulter. I projekten ingår också ofta andra privata och offentliga parter.

Du planerar, organiserar och genomför ett eller flera projekt parallellt, där du ansvarar för tid- och resursplanering, prognoser, budget och ekonomistyrning. Din arbetsdag kommer att präglas av stor variation och många kontaktytor. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Leda projekt genom att skaffa dig en överblick och att fatta beslut.
• Ta fram projektplaner med tidplan, budget och kalkyler för projekts genomförande.
• Riskhantering och åtgärder.
• Intressenthantering.
• Kommunikation av projektets utveckling och resultat internt och externt.
• Avtalsarbete

Till ditt stöd har du bolagets portfölj- och programledning samt specialister t. ex. inom hållbarhet, lantmäteri, fastighetsutveckling och transaktioner.

 

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har dokumenterad projektledarerfarenhet med goda ledaregenskaper som gör att du skapar driv och entusiasm i dina projekt. Som projektledare har du förmågan att leda dig själv och andra, skapa resultat och nå mål. Du är tydlig, strukturerad och analytisk, samtidigt som du kan sätta dig in i och vara lyhörd för andra intressenters perspektiv och drivkrafter. Du delar gärna med dig av din erfarenhet till andra kollegor.

Då arbetsuppgifterna och din roll kan variera så är det viktigt att du är flexibel och duktig på att prioritera. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder och vi ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

I grunden har du någon form av relevant eftergymnasial utbildning och flera års erfarenhet av projektledning i rollen som byggherre, konsult, fastighetsutvecklare eller entreprenör.

Andra erfarenheter vi ser som meriterande:
• Framtagande av exploateringskalkyler
• Genomförande av detaljplaneprocess
• Avtalsarbete
• Lantmäteri- och fastighetsbildningsfrågor

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 29 januari. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på Vismas webbplats.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se
Stig Santa

Stig Santa

Chef Projektledning 031-368 05 63
Mejla Stig stig.santa@alvstranden.goteborg.se