Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker ny fastighetschef

Aktuellt Publicerad 23 februari, 2021

Vill du vara med och genomföra vision Älvstaden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare? Vi söker dig som vill leda, driva och verka i ett komplext sammanhang inom ett utvecklingsbolag. Efter lång och trogen tjänst söker vi nu Annicas efterträdare som avslutar sin tjänst i vår. Du som tar över taktpinnen har ett coachande ledarskap, är affärsmässig med starkt kundfokus.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen är strategisk, bred och komplex då fastighetsbeståndet är stort med fastigheter som har olika förvaltningsförutsättningar. För att lyckas i rollen krävs det flexibilitet, kreativitet och en gedigen förståelse och kunskap för fastighets- och entreprenadbranschen.

Rollen rapporterar till vVD och ingår i företagsledningen. Tjänstens placering är på Lindholmen, i ljusa fräscha lokaler med fin utsikt över älven och Ramberget.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansvarsområde

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande ca 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg, företrädesvis på Lindholmen i centrala Göteborg. Fastigheterna består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.

Fastighetschefens uppgift är att ansvara för förvaltningen av bolagets befintliga fastighetsbestånd. Avdelningen består av 13 medarbetare utöver ansvarig chef. I teamet finns förvaltare, uthyrningsansvariga, fastighetskoordinator, projektledare, fastighetstekniker, installationssamordnare och teknisk förvaltningssamordnare samt säkerhetsansvarig.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Personalansvar och budgetplanering
  • Kontinuerlig uppföljning av verksamheten och dess ekonomiska mål
  • Ansvara för uthyrning, kundrelationer och kundnöjdhet
  • Ansvara för förvaltning, drift och fastighetsunderhåll via projektledning och processer
  • Vara bolagets representant i olika fastighetsforum, driva förhandlingar
  • Delaktig i bolagets operativa ledning

 

Arbetstider

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en ledande befattning inom fastighetsförvaltning och uthyrning. Du behöver ha god förståelse för fastighets- och entreprenadbranschen med förmåga att leda och verka i ett komplext sammanhang i offentlig verksamhet. Vidare har du relevant högskoleutbildning inom ingenjörsutbildning och/eller ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning är meriterande.

För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel, samarbetsvillig och besitter en hög social kompetens. Ditt ledarskap är coachande och strategiskt med ett kommunikativt, positivt, och närvarande förhållningssätt som främjar samarbete. Vidare är du affärsmässig, kundfokuserad med en hög grad av struktur och ansvarskänsla samt agerar drivande i frågor som dyker upp på avdelningen.

 

Ansökan

Vill du bli en del av Älvstranden Utveckling AB? Välkommen med din ansökan via Randstads webbplats senast 2021-03-16. Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson, Rekryteringskonsult, anne.hansson@randstad.se tfn: +46(0)72 988 9405.

Fackliga representanter:

Niclas Malmeling SACO 031-368 96 11 / 0709-50 26 46

Pontus Andersson Unionen 031 – 368 96 35 / 0728 – 56 74 89

Välkommen med din ansökan!

 

Om Älvstranden Utveckling AB

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Vår kärnverksamhet är hållbar stadsutveckling, vår ledstjärna är att uppfattas som nationellt ledande inom hållbar stadsutveckling 2024.

Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.

Rekryteringsbild med en kvinna och en man.

Jobba hos oss

Alla vi medarbetare på Älvstranden Utveckling arbetar med hållbar stadsutveckling och fastighetsutveckling i strävan mot samma mål. Förverkligandet av Vision Älvstaden, Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Vill du vara med på resan tillsammans med oss?