Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en upphandlare

Okategoriserade Publicerad 24 november, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att främja den långsiktiga markutvecklingen i centrala Göteborg, framför allt genom att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens förvaltningar och bolag, byggherrar och myndigheter skapar vi en levande innerstad på båda sidor älven, med en mångfald av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en upphandlare som, tillsammans med vår upphandlingschef, är organisationens stöd i upphandlings- och inköpsfrågor. Låter det som en intressant roll? Då får du gärna höra av dig till oss.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

På Älvstranden Utveckling är vi cirka 80 medarbetare som jobbar med fokus på hållbar mark- och fastighetsutveckling. Vårt bolag är i inne i ett mycket expansivt skede med stora projekt både vad gäller planering och genomförande. Vi äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Dessa fastigheter är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vi skapar en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios.

 

Rollen som upphandlare

Du kommer självständigt att planera och genomföra upphandlingar enligt LOU samt bistå verksamheten i frågor kring förnyade konkurrensutsättningar och avrop från både egna och stadens ramavtal. Du ska självständigt planera, leda och genomföra upphandlingar från behovsanalys till avtalstecknande och uppföljning.

Vi har också gått över till att hela inköps- och faktureringsprocessen hanteras elektroniskt. I denna process ansvarar upphandlingsfunktionen tillsammans med bolagets ekonomifunktion för fortsatt implementering och utbildning.

Arbetet präglas av ett nära och väl fungerande samarbete med dina närmaste kollegor på avdelningen Verksamhetsstöd, men även av mycket kontakt med övriga anställda på Älvstranden Utveckling i upphandlingsprojekt, utbildning eller annat stöd i inköpsfrågor.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ex. juridik, ekonomi eller inköp. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från att jobba med inköp och upphandlingar i offentlig sektor. Kunskaper om E-handel och då främst Visma Proceedo är meriterande. Du behöver inte kunna stadsutvecklingsfrågor men gärna ha ett genuint intresse för en hållbar stad. Du är van användare av Officepaketet och har med fördel erfarenhet av elektroniska upphandlingsverktyg.

Som person gillar du att arbeta självständigt och själv initiera och driva ditt arbete. Du är positiv, kommunikativ och relationsskapande då du trivs med att samarbeta med andra. Du har en hög professionell integritet. För att lyckas med uppdraget så har du ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda en roll i en organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Din arbetsplats blir i våra nya lokaler på Lindholmen Science Park, bara ett stenkast från älven. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Titta gärna på vår webbplats eller ännu bättre: Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 11 december. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret via Vismas webbplats.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Kontakter

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se
Ann Törnblom

Ann Törnblom

Kommunikationschef 031-368 96 69
Mejla Ann ann.tornblom@alvstranden.goteborg.se