Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en trygg teamleader till uthyrningsgruppen som ser potential i både fastigheter och verksamheter

Okategoriserade Publicerad 6 april, 2022

Sedan 1990-talet har vi på Älvstranden Utveckling arbetat med att skapa en levande och attraktiv innerstad genom att steg för steg fylla Göteborgs varvs- och industriområden med nya verksamheter och mötesplatser. Längs båda sidor av Göta älv äger vi stora markytor och fastigheter som vi utvecklar och förvaltar.

Nu söker vi en lyhörd teamleader till uthyrningsgruppen som kan stötta fastighetschefen och leda det dagliga arbetet med att utöka den uthyrningsbara ytan i våra förvaltningsbyggnader. Om du vill ha en aktiv del i stadsutvecklingen och gillar att jobba med både marknadsföring och människor – då är du den vi söker.

 

Hos oss är du med och förvandlar staden

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt fastighetsbolag och en del av Göteborgs Stad. Vårt uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheter i linje med stadens vision. Just nu är vi cirka 90 medarbetare som jobbar med att göra Göteborg till en inkluderande, grön och dynamisk stad som är öppen för världen. För att lyckas lägger vi stor vikt på att samarbeta, tänka nytt, ta ansvar och driva våra projekt framåt.

Som teamledare för uthyrningsgruppen kommer du att ha ansvar för både budget och kunder. Redan nu har vi 59 fastigheter med 337 100 m² uthyrningsbar yta och en uthyrningsgrad på drygt 91% – och mer ska det bli. Vårt fokus är på kommersiella lokaler och samhällsbyggnader, och vi vill att rätt företag och verksamheter ska ha tillgång till rätt lokaler. På så sätt kommer både näringsliv och stadsbilden att blomstra. Du blir en nyckelperson i detta arbete.

Vi har ett stort ansvar i att bygga en hållbar stad som ska vara hem åt många framtida generationer. Därför måste vi vara modiga och tänka nytt samtidigt som den sociala, ekologiska och ekonomiska långsiktigheten ska genomsyra allt vi gör. Den röda tråden som förenar samtliga våra yrkesroller är handlingskraft, kompetens och professionalitet. Om det här får dig att nicka instämmande kommer du att trivas bra hos oss.

 

Du får ett omväxlande och ansvarfullt jobb

Du kommer arbetsleda uthyrningsgruppen som strävar efter att öka driftnetto, det vill säga öka intäkterna. Tillsammans hittar ni sätt att utöka både den uthyrningsbara ytan och själva uthyrningsgraden. Du jobbar fram prismodeller och siktar hela tiden på att höja nöjd-kund-index. Du har hand om intäktsbudgeten och ekonomiska uppföljningar.

I arbetet med uthyrningar kommer du jobba med visningar och mäklarkontakter, ta fram offerter och investeringsunderlag. Till arbetsuppgifterna hör förhandlingar och omförhandlingar samt hyresgästanpassningar och förstås avtalsskrivningar.

En stor och mycket viktig del är kundvården. Du ser till att nuvarande kunder får det de behöver och trivs i sina lokaler, samtidigt som du träffar och nätverkar med framtida hyresgäster. Du stämmer regelbundet av med intressenter och är lyhörd för önskemål och funderingar.

Eftersom du ingår i stadsutvecklingen av Göteborg kommer du delta i olika stadsutvecklingsprojekt. I dessa kan det ingå avveckling och omdisponering av befintliga hyresgäster och verksamheter, eller omflyttning för att eftersträva visionen om en hållbar och öppen stad.

Du är en strukturerad ledare med hög social kompetens

Din arbetsvardag kommer vara full av kontakter med olika slags människor och yrkesroller, därför är det viktigt att du har goda sociala förmågor och en förståelse för olika perspektiv och drivkrafter. Du är trygg med att befinna dig i omväxlande situationer och är lösningsorienterad och lyhörd.

Som teamleader har du inte det övergripande personalansvaret men är den som ser till att det operativt fungerar. Du är noggrann och strukturerad och kan leda en grupp mot uppsatta mål samtidigt som du är självgående.

Sedan tidigare är du utbildad inom hyresjuridik och ekonomi och har goda kunskaper i affärsengelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av andra ledarpositioner och självklart känner du dig hemma i fastighetsbranschen och att jobba med ekonomi. Organisationsförmågan sitter i ryggraden och du är skicklig på att uttrycka dig i både tal och skrift.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda dig en roll som teamleader för uthyrningsgruppen där du jobbar med fastighetsutveckling och att öka uthyrningsgraden. Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Titta gärna här eller ännu bättre: Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23 maj. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du är varmt välkommen att lämna in din ansökan här.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

 

Fackliga representanter

SACO
Kristian Käll
0706-95 96 03

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Rekryterande chef

Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se