Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en teknisk förvaltare för mark och anläggning som är duktig på kundvård och komplexa projekt

Okategoriserade Publicerad 21 april, 2022

Sedan 1990-talet har vi på Älvstranden Utveckling arbetat med att skapa en levande och attraktiv innerstad genom att steg för steg fylla Göteborgs varvs- och industriområden med nya verksamheter och mötesplatser. Längs båda sidor av Göta älv äger vi stora markytor och fastigheter som vi utvecklar och förvaltar.

Nu behöver vi förstärka vår organisation med en teknisk förvaltare som kan ta det övergripande ansvaret för våra fastigheters ingående mark, anläggningar och markförlagda ledningar. Har du rätt teknisk kompetens och erfarenhet av mark och anläggningar (MoA)? Vill du på ett långsiktigt och hållbart sätt förvalta och utveckla fastigheter? Då vill vi att du hör av dig.

 

Hos oss är du med och förvandlar staden

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt fastighetsbolag och en del av Göteborgs Stad. Vårt uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheter i linje med stadens vision. Just nu är vi cirka 90 medarbetare som jobbar med att göra Göteborg till en inkluderande, grön och dynamisk stad som är öppen för världen. För att lyckas lägger vi stor vikt på att samarbeta, tänka nytt, ta ansvar och driva våra projekt framåt.

Som teknisk förvaltare kommer du att ingå i fastighetsavdelningen. Redan nu har vi 59 fastigheter med fokus på kommersiella lokaler och samhällsbyggnader – och vårt bestånd utvecklas kontinuerligt. Målet är att erbjuda företag och verksamheter attraktiva lokaler så att både näringsliv och stadsbilden kan blomstra. Du blir en nyckelperson i det arbetet.

 

Du strävar efter teknisk kvalitet och nöjda kunder

Rollen innebär teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheternas ingående mark, anläggningar och ledningar. Det innebär att du ansvarar för planering, genomförande och ekonomisk uppföljning för tillsyn, inspektioner, drift och underhåll tillsammans med controller och fastighetschefen. I processen ingår bland annat upphandling och ledning av leverantörer och entreprenörer, inspektioner och fakturahantering.

En stor och mycket viktig del är kundvården där du ser till att vi lever upp till vårt ägar- och förvaltningsansvar vad gäller mark- och anläggning. Du hanterar inkommande felanmälningar, informerar hyresgäster gällande åtgärder och har en löpande dialog och återkoppling av status för anmälda fel och skador. Du genomför också kundmöten, är lyhörd för önskemål och funderingar, och ansvarar för NKI-undersökningar och uppföljning.

Som teknisk förvaltare hos oss deltar du också i bygg- och projektmöten, medverkar vid uthyrningar och handlägger teknikrelaterade frågor där du även ansvarar för bevakning av myndighetskrav och bestämmelser inom ditt specialområde.

 

Det vi söker hos dig

Som person är du handlingskraftig och ansvarfull, med förmåga att planera, genomföra och följa upp komplexa projekt som rör drift, underhåll och inspektion. Du är van att upphandla och leda många olika leverantörer och entreprenörer i ett och samma projekt och kan hantera såväl projektledning som ekonomisk uppföljning i flera arbeten samtidigt.

Du har relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller har införskaffat dig kunskap genom mångårig erfarenhet i roller som teknisk konsult, förvaltare, entreprenör eller byggherre. Vi ser gärna att din arbetslivserfarenhet har tonvikt på mark och anläggningsteknik.

Du är intresserad av att förvalta och underhålla vår mark och våra anläggningar på ett affärsmässigt sätt genom att optimera inspektioner, underhållsåtgärder mm ur såväl det korta som långa perspektivet. Kunskap om vår mark och våra anläggningar är en förutsättning så detta måste kompletteras och bibehållas strukturerat i definierade system.

Det tekniska intresset sitter i ryggraden och du har en mycket god insikt i de system och teknologier som definierar en modern förvaltning utifrån mark- och anläggningsperspektiv. Du är van att hantera tekniska informations- och förvaltningssystem som GoKart, BaTMan och LEB, och har gärna god insikt i LOU – och om vi får önska – även upphandling.

Din arbetsvardag kommer vara full av kontakter med olika slags människor och yrkesroller, därför är det viktigt att du har goda sociala förmågor och en förståelse för olika perspektiv och drivkrafter. Du är trygg med att befinna dig i omväxlande situationer och är lösningsorienterad och lyhörd.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda dig en ny och viktig tjänst inom vår organisation som teknisk förvaltare. Hos oss får du utrymme att driva och utveckla din roll, och stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Titta gärna här eller ännu bättre: Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 maj. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret här.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

 

Fackliga representanter

SACO
Kristian Käll
0706-95 96 03

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Kontaktperson

Pia Strandh,  senior rekryteringskonsult
Telefon: 073-340 92 13
pia.strandh@cordovan.se

Rekryterande chef

Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se