Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en SHE-ansvarig

Aktuellt Publicerad 10 mars, 2021

Säkerhet, hälsa och miljö (SHE) är ett av flera viktiga områden i Älvstranden Utveckling ABs uppdrag. Vi söker nu en drivande och strukturerad person med hög integritet och blick för omvärlden. Rollen är bred och innebär både att koordinera och stötta kring frågor inom området. Låter det som din nya utmaning? Välkommen med din ansökan!

 

Ansvarsområde

Som säkerhet, hälsa och miljöansvarig har du en viktig funktion i både det strategiska såväl som det operativa arbetet. I ditt dagliga arbete initierar du och samordnar processer och aktiviteter kopplat till området. Rollen är ny, idag hanteras arbetsuppgifterna av flera personer inom organisationen. Du kommer att arbeta med processutveckling inom områdena säkerhet, arbetsmiljö samt miljöledning, d.v.s. säkerställa att vi efterlever riktlinjer, myndighets- och lagkrav.

Du säkerställer en kvalitetssäkrad process avseende samordning av arbetsmiljöregler vid bolagets byggarbetsplatser. Tjänsten innebär ansvar för bolagets systematiska miljöledningsarbete, framförallt inom avdelning Fastighet, men även till viss del för kontoret och våra stadsutvecklingsprojekt. Du omvärldsbevakar förändringar inom dina ansvarsområden samt medverkar vid nätverksträffar med Göteborgs Stad, Polismyndigheten och andra myndighetskontakter. Du är också bolagets kontaktperson avseende försäkringar. Utöver detta ansvarar du för bolagets arbete kring krisledning, säkerhetsskydd och civilt försvar. Du kommer vara formellt säkerhetsansvarig samt stötta organisationen i säkerhetsrelaterade frågor.

 

Kvalifikationer

Vi önskar att du har flerårig erfarenhet av arbete inom området i kombination med relevant utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av säkerhetsarbete i fastighet är ett krav och erfarenhet inom krisledning och/eller civilförsvar ser vi som meriterande. Har du erfarenhet av att bygga upp ett ledningssystem är även detta meriterande.
Som person har du hög integritet och ett stort driv. Du har god förmåga att arbeta självständigt, strukturerat och systematiskt med eget ansvar i ett tvärfunktionellt team. Du trivs med att samarbeta med andra, har god förståelse och intresse för andra människor.

Då dokumentation är en viktig del av arbetet är det ett krav att du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska, samt har goda kunskaper i Office-paketet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är intresserad av att leda och driva frågor inom områdena säkerhet, hälsa och miljö och utveckla vår verksamhet.

 

Ansökan

Vill du bli en del av Älvstranden Utveckling AB? I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Välkommen med din ansökan senast 2021-04-05 via Randstads webbplats (extern länk). Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve, victoria.reeve@randstad.se

Fackliga representanter:
Niclas Malmeling SACO 031-368 96 11
Pontus Andersson Unionen 031-368 96 35

 

Om oss

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Vår kärnverksamhet är hållbar stadsutveckling och ledstjärnan att bli nationellt ledande inom hållbar stadsutveckling 2024.
Älvstranden skall utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.

 

Rekryteringsbild med en kvinna och en man.

Jobba hos oss

Alla vi medarbetare på Älvstranden Utveckling arbetar med hållbar stadsutveckling och fastighetsutveckling i strävan mot samma mål. Förverkligandet av Vision Älvstaden, Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Vill du vara med på resan tillsammans med oss?