Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en registrator

Okategoriserade Publicerad 20 oktober, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att främja den långsiktiga markutvecklingen i centrala Göteborg, framför allt genom att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens förvaltningar och bolag, byggherrar och myndigheter skapar vi en levande innerstad på båda sidor älven, med en mångfald av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en registrator som kan ta en viktig roll i vår löpande verksamhet. Är du en noggrann person med erfarenhet av administrativt arbete? Vill du ingå i ett team som stöttar några av Göteborgs mest spännande byggprojekt? Då vill vi att du hör av dig.

En expansiv och spännande arbetsplats
På Älvstranden Utveckling är vi cirka 80 medarbetare som jobbar med fokus på hållbar mark- och fastighetsutveckling. Vårt bolag är i inne i ett mycket expansivt skede med stora projekt både vad gäller planering och genomförande. Som ett led i detta kommer vi behöva utveckla vårt administrativa stöd till kärnverksamheten och söker därför en registrator.

Du kommer att jobba på avdelningen för verksamhetsstöd. På enheten finns även risk- och internkontroll, IT, informationssäkerhet, dokumenthantering, upphandling och arkiv. Då vi är ett relativt litet bolag är vi vana att samarbeta, har ett prestigelöst klimat och är snabba till beslut. Och eftersom vi jobbar med hela planprocessen, i olika projektformer, är Älvstranden Utveckling en ovanligt spännande arbetsplats där du får möjlighet att jobba med många olika specialister och funktioner.

Din arbetsplats blir i våra nya lokaler på Lindholmen Science Park, bara ett stenkast från älven.

Du har en viktig roll inom företaget
Du kontrollerar allt som kommer in till diariet och bolagets mejl och registrerar det som ska registreras. Du följer upp ärenden i vårt ärendehanteringssystem och bevakar och avslutar dem tillsammans med ansvarig handläggare. Dessutom har du koll på bolagets allmänna handlingar och hanterar enklare utlämnanden.

Som registrator kommer du också ha en viktig roll i utvecklingsarbetet av vår digitala dokument- och ärendehantering, vilken leds av bolagets dokumentcontroller. Under 2023 kommer vi bland annat att införa ett nytt dokument- och ärendesystem (Ciceron), samt uppdatera klassificeringsstruktur och dokumenthanteringsplan. I detta, och i framtida arbete, behövs du.

 

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som vill bli vår nya administrativa stjärna
Vi söker dig som verkligen gillar administration och alltid letar efter nya sätt att förbättra och förändra. Både ditt arbete och din roll framöver hos oss. Du tar egna initiativ, har stort driv och är samtidigt flexibel och prestigelös nog att alltid vara beredd att sträcka ut en hjälpande hand. Som kollega ger du stöd, har tålamod, är flexibel och gillar samarbete. Du har också förmågan att planera och strukturera ditt arbete, respekterar offentlighetsprincipen och är väl insatt i offentlighets- och sekretesslagen. Det är också en fördel om du förstår hur ett kommunalt bolag fungerar.

I grunden har du några års erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete, gärna inom offentlig förvaltning och du har en god förmåga att formulera dig i text. Med det sagt kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl vi tror att du passar för oss och för jobbet.


Vi vill gärna träffa dig
Vi kan erbjuda dig en viktig roll där du får vara med och hjälpa oss förverkliga Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare genom föreläsningar, studiebesök och stormöten där vi delar erfarenheter och insikter.

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 6 november. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret: webbplats Visma

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Kontaktpersoner

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se
Malin Janson

Malin Janson

Projektledare, Strategisk verksamhetsstyrning 031-368 96 91
Mejla Malin malin.janson@alvstranden.goteborg.se