Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom

Okategoriserade Publicerad 16 januari, 2023

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att från ax till limpa utveckla vårt stora mark- och fastighetsbestånd till en hållbar stad enligt Vision Älvstaden. Vi har sedan 1990-talet bidragit till att fylla varvs- och industriområden med nya verksamheter, bostäder och mötesplatser på båda sidor om Göta älv. Bolaget är i ett expansivt skede och nu söker vi en medarbetare till vår ekonomiavdelning!

 

En expansiv och spännande arbetsplats

Hos oss arbetar du med cirka 90 kollegor som med ett stort engagemang brinner för att utveckla våra markområden och fastigheter. Här erbjuds ett varierande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och chefer som besitter en rad olika kompetenser. Utöver en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor tror vi också att du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och utvecklas hos oss.

Bolaget jobbar kontinuerligt med att utveckla medarbetare genom föreläsningar, studiebesök och sammankomster där vi delar erfarenheter och insikter. Hos oss kan du växa och utvecklas genom att ta dig an nya uppgifter och roller. Bolaget ingår också i nationella och internationella nätverk för stadsutvecklingsfrågor.

Vi sitter i våra egna lokaler i Lindholmen Science Park med utsikt över älven och med olika former av kollektivtrafik utanför dörren.

 

Rollen som redovisningsekonom

I din roll medverkar du vid upprättande och rapportering av del- och helårsbokslut. Här arbetar du i de förekommande ekonomisystemen Agresso, Cognos, PAL och Hypergene. Du arbetar även med:
• Att upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Kvalificerade skatt-, moms- och redovisningsfrågor
• Utföra avstämningar, felsökningar och kontroller

 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som i grunden har en civilekonomutbildning och har erfarenhet av arbete med kvalificerade ekonomifrågor, såsom att upprätta årsbokslut. Du har även god kunskap om svenska redovisnings- och skatteregler samt erfarenhet av intern och extern rapportering. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller revisionsbranschen.

Som person är du prestigelös, kommunikativ och har lätt för att samarbeta i team. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, flexibel och duktig på att prioritera samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Ditt fokus ligger på möjligheter snarare än hinder och vi ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

 

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 29 januari. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på Vismas webbplats.

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31