Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en koordinator till Portfölj Fastighet

Okategoriserade Publicerad 20 december, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att från ax till limpa utveckla vårt stora mark- och fastighetsbestånd till hållbar stad enligt Vision Älvstaden. Vi har sedan 1990-talet bidragit till att fylla Göteborgs centrala varvs- och industriområden med nya verksamhet-er, bostäder och mötesplatser på båda sidor om Göta älv.

Vi söker nu en Koordinator som ska vara med och koordinera samt administrera de projekt som sker i portfölj Fastighet och i avdelning Fastighet. Du tillhör avdelning Fastighet, som främst arbetar med förvaltning, uthyrning och olika byggprojekt i våra fastigheter. Du kommer dock att arbeta mycket med vår portföljägare i portfölj Fastighet samt med portföljledare och projektledare.

En expansiv och spännande arbetsplats

Hos oss arbetar du med cirka 90 kollegor som med ett stort engagemang brinner för att utveckla våra markområden och fastigheter. I våra projekt hanteras alla skeden inom mark- och fastighetsutveckling med fokus på genomförande och resultat. Vi har höga ambitioner och är skickliga på att testa nya idéer vilket bidrar till att vi i många frågor ligger i framkant inom vår bransch.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett viktigt och utmanande arbete där du får stora möjligheter att påverka din arbetsvardag. Du kommer genom ditt arbete att få möjlighet att bidra till utvecklingen i Göteborg. Hos oss erbjuds du ett varierande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och chefer som besitter en rad olika kompetenser. Utöver en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor tror vi också att du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och även själv utvecklas hos oss.

Bolaget jobbar kontinuerligt med att utveckla medarbetare genom föreläsningar, studiebesök och sammankomster där vi delar erfarenheter och insikter. Hos oss kan du växa och utvecklas genom att ta dig an nya uppgifter och roller. Bolaget ingår också i nationella och internationella nätverk för stadsutvecklingsfrågor.

Vi sitter i våra egna lokaler i Lindholmen Science Park med utsikt över älven och med olika former av kollektivtrafik utanför dörren.

En viktig roll

I ansvarsområdet ingår att vara administrativt stöd i styrning och ledning av portfölj Fastighet och avdelning Fastighet samt vara administrativt stöd i projektverksamheten. Som koordinator kommer du ha ett spännande och omväxlande arbete och vara spindeln i nätet kring de fastighetsprojekt som utförs.

 

Våra förväntningar på dig

Du som söker har en högskoleutbildning inom vad som bedöms relevant område för tjänsten, alternativt har du arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Du har flera års erfarenhet av att vara koordinator och det är en stor fördel om du har erfarenhet av kommunal eller statlig förvaltning.

Du utmärker dig genom att vare engagerad och modig, och inte främmande för nya lösningar eller att utmana befintliga arbetssätt och resonemang för att nå bättre framgång.

Det är fördelaktigt om du har kunskap om och ett stort intresse för stads- och fastighetsutveckling! Du är en duktig organisatör och är bekväm med att formulera dig i både tal och skrift. Du drivs av att nå resultat och fastställda mål genom ett öppet förhållningsätt till ditt arbete och omgivning.
Din roll som koordinator handlar om att koordinera de olika projekt som finns inom projektportföljen, avdelningen samt koordinering mellan övriga portföljer och avdelningar inom bolaget. Det innebär mycket nära samarbete med många av bolagets medarbetare samt ställer krav både på administrativ förmåga samt analytiskt tänkande och förmåga att driva saker framåt.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper så att du blir ett bra komplement i vårt team. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann samt har förmåga att arbeta proak-tivt. Du är också en driven och lösningsorienterad person. Självklart är du bra på att sam-arbeta och är flexibel och prestigelös i hur du tar dig an uppgifter.

För att lyckas i är det viktigt att du som person trivs med ett omväxlande arbete, där du hanterar många uppgifter parallellt. Att vara serviceminded är naturligt för dig.

Du har kunskaper i projektledningsmetodiker som exempelvis XLPM samt projektverktyget Antura.

Du har ett hälsosamt förhållningssätt till ditt arbete, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför ditt arbete. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder och vi ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Varmt välkommen med din ansökan senast 3 januari via Vismas webbformulär.

 

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se