Vi söker en installationssamordnare till vår fastighetsavdelning

Okategoriserade Publicerad 13 oktober, 2021

Vill du vara med och genomföra vision Älvstranden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare? Här får du möjligheten att vara delaktig i stadsutvecklingen inom Göteborgs Stad och arbeta i en engagerad och dynamisk organisation. Vi söker dig som precis som vi, tror på en hållbar stadsutveckling och vill vara med på resan att skapa en inkluderande, grön och dynamisk stad.

Som installationssamordnare kommer du att ingå i fastighetsavdelningen och blir en del av ett kompetent och engagerat team. Du kommer att kunna utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och utvecklande bolag. Tjänstens placering är på Lindholmen med fin utsikt över älven och Ramberget.

Arbetsuppgifter

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande
ca 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg, företrädesvis på Lindholmen i centrala Göteborg. Fastigheterna består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.

Som installationssamordnare har du ett ansvar att samordna driftsfrågor och småprojekt på fastighetsavdelning för att upprätthålla företagets fastigheter i gott skick.
Du kommer fungera som tekniskt förvaltningsstöd där du bland annat kommer ansvara för mediamätning, dokumenthantering såsom ritningar samt även för andra mindre tekniska projekt. På fastighetsavdelningen arbetare både fastighetstekniker, tekniska förvaltare, uthyrningsansvariga samt ytterligare en installationssamordnare.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Driva och projektleda mindre ombyggnads- och energiprojekt
  • Medverka med installationsteknik kompetens vid hyresgästanpassningar,
    ombyggnads- och nybyggnadsprojekt.
  • Stödja förvaltare etc. i bl.a. mer komplexa installationsproblem, felanmälningar,
    kontakter med hyresgäster i dessa ärenden.
  • Planera underhåll och utbyte av installationer.
  • Ritnings- och dokumentationshantering, internt och externt.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som servicetekniker samt har erfarenhet av fastighetstekniska installationer. Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen inom teknik, gärna med inriktning fastighetstekniska installationer. Du har god datavana, har ekonomisk förståelse och känner dig bekväm i att leda och fördela. Du har en god kommunikationsförmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som installationssamordnare är det viktigt att du är analytisk, handlingskraftig, samarbetsvillig och har en hög social kompetens. Vidare ser vi att du är en positiv och ödmjuk person som har god förmåga att tänka strategiskt.

Ansökan

Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst. Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se

Vill du bli en del av vårt kompetenta och engagerade team? Välkommen med din ansökan senast 2021-11-07. Ansökningslänken finns på Randstads webbplats.

Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer.

Fackliga representanter:
SACO
Kristian Käll
0706-959603

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Om oss

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Vår kärnverksamhet är hållbar stadsutveckling, vår ledstjärna är att uppfattas som nationellt ledande inom hållbar stadsutveckling 2024.

Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.