Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vi söker en fastighetsadministratör

Okategoriserade Publicerad 16 september, 2022

Nu söker vi en noggrann och lyhörd fastighetsadministratör till avdelningen fastighet. Om du gillar att jobba med både administration och människor är du den vi söker.

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt fastighetsbolag och en del av Göteborgs Stad. Vårt uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheter i linje med stadens vision. Just nu är vi cirka 90 medarbetare som jobbar med att göra Göteborg till en inkluderande, grön och dynamisk stad som är öppen för världen. För att lyckas lägger vi stor vikt på att samarbeta, tänka nytt, ta ansvar och driva våra projekt framåt.

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsadministratör tillhör du fastighetsavdelningen med 18 medarbetare.
Du jobbar nära fastighetschefen och har tät kontakt med förvaltare, uthyrare och övriga i verksamheten inom övergripande och gemensamma frågor avseende förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hyresavisering, inkassohantering och utskick av hyresgästinformation. Du sköter också den löpande kommunikationen med hyresgästerna kring till exempel infoutskick, kontaktuppgifter och annan hyresgästinformation. I rollen ingår dessutom mötesbokningar, protokollskrivning och att ta fram underlag till nyckeltal och rapporter. Du samarbetar också tätt med övriga avdelningar, till exempel ekonomi och kommunikation.

 

Kvalifikationer

Vi söker någon med erfarenhet av administrativt arbete. Du har alltså inte bara utbildning inom ekonomi, kommunikation eller administration, utan även några års erfarenhet av att arbeta inom dessa områden. Vi ser det också som en viktig merit att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och har kännedom om LOU (Lagen om offentlig upphandling).

Som person är du strukturerad, drivande och lösningsorienterad. Du har god förmåga att se vad som behöver göras och för gärna fram förslag på hur till exempel rutiner och kommunikation kan förbättras. Du har också lätt för att knyta kontakter både inom en organisation och externt och samarbetar gärna för att nå våra gemensamma mål. För att klara rollen bör du också ha lätt för att kommunicera, både på svenska och engelska. Inte minst är det viktigt att du kan formulera dig väl i skrift eftersom du kommer skriva många brev och mail till våra hyresgäster.

Vi erbjuder dig en flexibel roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se

Välkommen med din ansökan via webbplats Visma

 

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Kristian Käll
0706-95 96 03

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

 

Om oss

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

Rekryterande chef

Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se