Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vår fastighetsavdelning utökar – vi söker tre nya medarbetare

Aktuellt Publicerad 26 november, 2021

Fastighetsavdelningen expanderar och nu söker vi en teknisk förvaltare, projektledare och en säkerhetschef.

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Fastigheterna är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om både gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vi skapar en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios.

Merparten av våra fastigheter finns på Lindholmen som är ett spännande och variationsrikt område under ständig utveckling. Här går Göteborgs varvshistoria hand i hand med Sveriges främsta utvecklingsprojekt inom framtidens mobilitet. Samtidigt bjuder området på gröna små oaser, konst, nybyggda bostäder och en eftertraktad närhet till vattnet. Här rör sig studenter, forskare och gymnasieelever tillsammans med boende, entreprenörer, hotellgäster och medarbetare på alla de företag som finns på Lindholmen. Vi har även fastigheter i Eriksberg, Frihamnen, Gullbergsvass och på Ringön.

Tycker du att det låter spännande att arbeta hos oss? Läs mer om våra lediga tjänster på: Jobba hos oss – Älvstranden Utveckling (alvstranden.com)

 

 

Kontakter:

Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se