Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Vår fastighetsavdelning söker en teknisk förvaltare

Okategoriserade Publicerad 22 november, 2021

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Fastigheterna är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om både gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vi skapar en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios.

Merparten av våra fastigheter finns på Lindholmen som är ett spännande och variationsrikt område under ständig utveckling. Här går Göteborgs varvshistoria hand i hand med Sveriges främsta utvecklingsprojekt inom framtidens mobilitet. Samtidigt bjuder området på gröna små oaser, konst, nybyggda bostäder och en eftertraktad närhet till vattnet. Här rör sig studenter, forskare och gymnasieelever tillsammans med boende, entreprenörer, hotellgäster och medarbetare på alla de företag som finns på Lindholmen. Vi har även fastigheter i Eriksberg, Frihamnen, Gullbergsvass och på Ringön.

Nu söker vi en teknisk förvaltare. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett stimulerande, roligt och varierande jobb.

 

Ansvarsområden

Våra fastigheter består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.

I rollen som teknisk förvaltare arbetar du med att upprätthålla företagets fastigheters värde så att dessa genererar en god ekonomi, samt nöjda kunder för att behålla en hög uthyrningsgrad.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Planerande av underhållsåtgärder och ansvarar för mindre projekt för hyresgästanpassningar/ombyggnation.
  • Informationsansvar till hyresgäster gällande åtgärder i fastighet.
  • Hantering av inkommande felanmälningar samt beställning av entreprenörer för åtgärd av anmälda fel, samt uppföljning.
  • Hantera tekniska fastighetssystem och optimering av fastigheternas kostnader.
  • Medverkan i uthyrningsprocessen och kunddialoger.
  • Hantering av lokalernas inneklimatsfrågor och hantering av tekniska frågor rörande fastigheterna.
  • Öka driftnetto.
  • Fakturahantering och ekonomisk uppföljning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning som förvaltare och har arbetslivserfarenhet inom fastighet och teknik. Vidare har du ett tekniskt kunnande och känner dig trygg i tekniska frågor. Du har en ekonomisk förståelse och förmåga att leda och fördela arbetsuppgifter. Vi tror också att du innehar datorvana och är både handlingskraftig och har hög social kompetens. Du har förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och är en ödmjuk och positiv person. Vidare har du tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansökan

Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se eller Sara Davidsdottir, sara.davidsdottir@randstad.se. När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Vill du bli en del av vårt kompetenta och engagerade team? Välkommen med din ansökan senast 2021-12-20 via Randstads webbplats.

Fackliga representanter:
SACO
Kristian Käll
0706-959603

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

 

Om bolaget

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.

Kontakter:

Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se