Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Välkommen till Bomässan på Västra Eriksberg!

Aktuellt Publicerad 25 september, 2013

På lördag 28/9 höjer vi temperaturen på västra Eriksberg, bland annat ges ett unikt tillfälle att åka upp i Bockkranen! Mellan 11.00 – 14.00 får ett begränsat antal besökare möjlighet att blick ut över staden från 77 meters höjd. Först till kvarn gäller!

Förutom bockkranen erbjuder vi ett fullspäckat program. Något som säkerligen lockar stora som små är megapicknick på vår 100m² stora picknickfilt! Stenugnsbageriet Baka står för försäljningen om man inte väljer att ta med egen picknickkorg. Det blir även guidade turer med ångbåten Färjan 4, stadsvandring, beachvolleyuppvisning, och inte minst spännande lägenhets- och markvisningar av våra samarbetspartners.

Men – det kanske allra bästa med Västra Eriksberg hittar du mellan husen. Stadsdelen är full av mysiga caféer, resturanger och butiker som för dagen lockar med extra fina erbjudanden. Som om det inte vore nog finns riktigt fina lekparker och promenadstråk – Färjenästerrasen och Färjenäsparken. Avsluta med kajpromenaden och upplev konst och vackra älvvyer och dagen är gjord.

Så samla ihop familj och vänner och ta er dit det händer på lördag!