Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Teknisk förvaltare till fastighetsavdelningen

Okategoriserade Publicerad 27 oktober, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling AB är att främja den långsiktiga markutvecklingen i centrala Göteborg, framför allt genom att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens förvaltningar och bolag, byggherrar och myndigheter skapar vi en levande innerstad på båda sidor älven, med en mångfald av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en teknisk förvaltare. Ditt uppdrag blir att förvalta fastigheter, se till så att våra hyresgäster trivs med oss och våra lokaler och att behålla en hög uthyrningsgrad. Låter det som ett intressant uppdrag? Då vill vi att du hör av dig.

I rollen som teknisk förvaltare arbetar du med att upprätthålla företagets fastigheters värde så att dessa genererar en god ekonomi, samt nöjda kunder för att behålla en hög uthyrningsgrad. Här kommer du att arbeta med kundvård, budget, upphandlingar, ärendehantering och drift.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Planerande av underhållsåtgärder och ansvar för mindre projekt för hyresgästanpassningar/ombyggnation.
  • Informationsansvar till hyresgäster gällande åtgärder i fastighet.
  • Hantering av inkommande felanmälningar samt beställning av entreprenörer för åtgärd av anmälda fel, samt uppföljning.
  • Hantera tekniska fastighetssystem och optimering av fastigheternas kostnader.
  • Medverkan i uthyrningsprocessen och kunddialoger.
  • Hantering av lokalernas inneklimatsfrågor och hantering av tekniska frågor rörande fastigheterna.
  • Öka driftnetto.
  • Fakturahantering och ekonomisk uppföljning.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

På Älvstranden Utveckling är vi cirka 80 medarbetare som jobbar med fokus på hållbar mark- och fastighetsutveckling. Vårt bolag är i inne i ett mycket expansivt skede med stora projekt både vad gäller planering och genomförande. Vi äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Dessa fastigheter är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med oss och i våra lokaler. Vi skapar en attraktiv miljö, jobbar nära våra hyresgäster och ligger steget före. Våra hyresgäster verkar inom olika branscher, allt från internationella tech-bolag till konstnärsateljéer och musikstudios

 

Välkommen till avdelning Fastighet

Merparten av våra fastigheter finns på Lindholmen som är ett spännande och variationsrikt område under ständig utveckling. Här går Göteborgs varvshistoria hand i hand med Sveriges främsta utvecklingsprojekt inom framtidens mobilitet. Samtidigt bjuder området på gröna små oaser, konst, nybyggda bostäder och en eftertraktad närhet till vattnet. Här rör sig studenter, forskare och gymnasieelever tillsammans med boende, entreprenörer, hotellgäster och medarbetare på alla de företag som finns på Lindholmen. Vi har även fastigheter i Eriksberg, Frihamnen, Gullbergsvass och på Ringön.

Våra fastigheter består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar som gör dagarna omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag. Du får därmed ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka.

 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg/fastighet eller med annan lämplig utbildning, kombinerat med några års arbetserfarenhet inom området. Du har god ekonomisk förståelse och en bred teknisk kunskap, vilket gör att du känner dig trygg i tekniska frågor.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi tror också att du gärna delar med dig av dina erfarenheter samt har förmågan att leda och fördela arbetsuppgifter. För att lyckas med uppdraget så har du ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder.

Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och vi tror att du tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda en roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling då vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Din arbetsplats blir i våra nya lokaler på Lindholmen Science Park, bara ett stenkast från älven. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Titta gärna här eller ännu bättre: Hör av dig!

 

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 november. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret: Vismas webbplats

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Fackliga representanter:
SACO
Annette Vejen Tellevi
031-368 96 63

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se
Magnus Casperson

Magnus Casperson

Chef Fastighet 031-368 96 38
Mejla Magnus magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se