Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Tack för att ni tog varvet om vår sida älven – vi ses igen nästa år

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Eriksberg, Frihamnen, Lindholmen Publicerad 30 maj, 2024

Efter en fantastisk dag vid årets Göteborgsvarv vill vi tacka alla löpare och åskådare som besökte Eriksberg, Lindholmen och Frihamnen. Vilken folkfest!

Som partner säkerställer vi att sträckan mellan broarna på vår sida älven blir en minnesvärd del av loppet. Folkfesten på Eriksberg, Lindholmen och Frihamnen blev ännu en gång en succé och under de snart 30 år vi varit verksamma här, har vi omvandlat de gamla varvsområdena till platser med attraktiva bostäder, moderna kontor och trevliga kajmiljöer.

Under varvsdagen den 18 maj höll vi även öppet Älvrummet för besökare. Här fick man chansen att delta i våra visningar och lära sig mer om Göteborgs stadsutveckling längs älven, och de minsta fick bygga sin egen stad med byggklossar.

Vi på Älvstranden Utveckling AB är stolta över vårt partnerskap med Göteborgsvarvet och ser fram emot att välkomna er även nästa år. Men varför vänta ett helt år? Etablera er på vår sida älven redan nu, hitta lediga lokaler hos oss!

Läget? Jodå, riktigt bra!

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!

Blå linjen genom modellen i Älvrummet

Besök Älvrummet

Vi driver även Älvrummet, stadens showroom för stadsutvecklingen längs älven. Boka guidade visningar, kostnadsfritt.

Göteborgsvarvet 17 maj 2025

Göteborgsvarvet 2025

Nästa stora utmaning väntar runt hörnet, Göteborgsvarvet går av stapeln 17 maj 2025. Anmälan öppen nu!