Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Stolt partner till Göteborgsvarvet – kom och heja på vår sida älven

Aktuellt Publicerad 14 maj, 2024

På lördag välkomnar vi löpare och publik till Eriksberg, Lindholmen och Frihamnen. Passa även på att besöka Älvrummet som har lördagsöppet specifikt för varvet denna dag.

Som partner till Göteborgsvarvet säkerställer vi sträckan mellan broarna – på rätt sida älven, om vi får säga det själva. Upplev varvet och folkfesten på Eriksberg, Lindholmen eller Frihamnen. Här har vi funnits på plats i snart 30 år och utvecklat gamla varvsområden till bostäder, moderna kontor och skönt kajhäng vid älven.

Ta varvet förbi Älvrummet

Visste du att vi även driver Älvrummet? På varvetdagen den 18 maj har Älvrummet på Lindholmspiren 5 öppet klockan 12 till 16 och vi hälsar er besökare välkomna. Under dagen erbjuder vi tre visningar där du får möjlighet att veta mer om Göteborgs utveckling runt älven. Ingen förbokning krävs och tiderna för visningarna är klockan 13, 14 och 15. För de minsta besökarna finns möjlighet att bygga stad med våra fina klossar och vi bjuder på kaffe och dryck.

Läs mer om Älvrummet på webbsidan: https://alvrummet.se/

Håll koll på trafikstörningar under tiden Göteborgsvarvet pågår på trafiken.nu: Så tar du dig fram i trafiken under Göteborgsvarvet | Trafiken.nu Göteborg

Varmt välkomna!