Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

SIRI AB gör tillväxtresa hos Älvstranden Utveckling AB

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 23 november, 2022

Företaget SIRI AB har suttit på kontorshotellet i Lindholmen Science Park sedan 2017. Bolaget har de senaste åren vuxit mycket och behövt se sig om efter ett nytt kontor. Men att flytta någon annanstans än på Lindholmen fanns inte på kartan. Efter ett bra samarbete med oss på Älvstranden Utveckling flyttar de nu in i en större lokal i vår fastighet M1:an.

SIRI AB är ett konsultbolag inom tech som jobbar främst mot automotive och telekom-industrin, där de erbjuder konsulter och tjänster inom mjukvaruutveckling, framförallt inom inbyggda system.

— Vårt huvudkontor finns i Göteborg och här är vi cirka 60 anställda, men vi är också verksamma i Malmö/Lund, Stockholm och Karlstad i Sverige, samt kontor i Düsseldorf, Tyskland. Vårt rekryteringskontor ligger i Indien, där vi också har en offshore-verksamhet, säger Erik Hult, som är account manager i Göteborg.

Just kopplingen till Indien är inte svår att förstå då ägaren och grundaren till SIRI AB kommer från Indien och kompetensfrågan är en svår nöt att knäcka.

— Den indiska marknaden har som bekant ett väldigt stort utbud av duktiga ingenjörer och vi rekryterar främst därifrån, men vi har även personal från till exempel Vietnam, Egypten och Iran som flyttat till Sverige för att jobba hos oss, säger Erik.

Lindholmen med sin internationella prägel passar bolaget perfekt och när de nu växt ur kontorsrummen som man haft i kontorshotellet i Lindholmen Science Park så fanns det en möjlighet att hyra en annan lokal hos oss på Älvstranden Utveckling AB.

— Det är en bra puls på Lindholmen och det händer massor i området. Många av våra kunder sitter dessutom också här så det var inget snack om att vi skulle lämna området. Vi har haft väldigt bra samtal med Älvstranden Utveckling som gjort det enkelt för oss att byta lokal, säger Erik.

Medarbetarbild (16)

Vill du också etablera dig i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!