Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Senior projektkompetens

Okategoriserade Publicerad 29 november, 2022

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att från ax till limpa utveckla vårt stora mark- och fastighetsbestånd till hållbar stad enligt Vision Älvstaden. Vi har sedan 1990-talet bidragit till att fylla Göteborgs centrala varvs- och industriområden med nya verksamheter, bostäder och mötesplatser på båda sidor om Göta älv.

Bolaget är i ett expansivt skede och välkomnar dig med senior projektkompetens att söka dig till oss. Vi arbetar med komplexa utvecklingsprojekt som förutsätter brett kunnande inom genomförande av hållbar stadsutveckling. Har du någon kombination av mark- och fastighetsutveckling, exploatering, fastighetstransaktioner eller bygg och anläggning på ditt cv? Då vill vi gärna skapa kontakt.

 

En expansiv och spännande arbetsplats

Hos oss arbetar du med cirka 90 kollegor som med ett stort engagemang brinner för att utveckla våra markområden och fastigheter. I våra projekt hanteras alla skeden inom mark- och fastighetsutveckling med fokus på genomförande och resultat. Vi har höga ambitioner och är skickliga på att testa nya idéer vilket bidrar till att vi i många frågor ligger i framkant inom vår bransch.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett viktigt och utmanande arbete där du får stora möjligheter att påverka din arbetsvardag. Du kommer genom ditt arbete att få möjlighet att bidra till utvecklingen i Göteborg. Hos oss erbjuds du ett varierande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor och chefer som besitter en rad olika kompetenser. Utöver en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor tror vi också att du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och även själv utvecklas hos oss.

Bolaget jobbar kontinuerligt med att utveckla medarbetare genom föreläsningar, studiebesök och sammankomster där vi delar erfarenheter och insikter. Hos oss kan du växa och utvecklas genom att ta dig an nya uppgifter och roller. Bolaget ingår också i nationella och internationella nätverk för stadsutvecklingsfrågor.

Vi sitter i våra egna lokaler i Lindholmen Science Park med utsikt över älven och med olika former av kollektivtrafik utanför dörren.

 

En viktig roll

I ansvarsområdet ingår att prioritera, stödja och coacha samt att utveckla verksamheten. I det dagliga arbetet hanteras både strategiska och operativa frågor, du kommer i din roll vara med och organisera, leda och stödja någon del av projektverksamheten.

 

Våra förväntningar på dig

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper så att du blir ett bra komplement i vårt team. Vi söker dig som har minst 15 års erfarenhet av projektarbete från fastighets- och/eller byggbranschen och är tillräckligt senior för att känna dig trygg med att leda andra inom området, vare sig det är formellt eller informellt. Du är bra på att kommunicera och i din kommunikation är du både lyhörd och prestigelös men också trygg med att ifrågasätta och ställa krav. Med din pedagogiska förmåga bidrar du till reflektion och lärande i organisationen. Du är strukturerad och analytisk och har lätt för att se helheter och samband samt förmåga att överblicka frågeställningar, identifiera kärnfrågan, rimlighets bedöma och att borra i frågor vid behov.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person trivs med ett omväxlande arbete, där du hanterar flera uppdrag parallellt. Du är en energisk person som är bra på att engagera och motivera dina kollegor att arbeta för nå framgång i uppdrag och mål.

Du har ett hälsosamt förhållningssätt till ditt arbete, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag. Som person ligger ditt fokus på möjligheter snarare än hinder och vi ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan senast 12 december via Vismas webbplats

Alexander Pirosanto

Alexander Pirosanto

HR-chef 031-368 96 40
Mejla Alexander alexander.pirosanto@alvstranden.goteborg.se