Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Repli5 är senaste tillskottet i Open Arena

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 18 december, 2023

Sedan 1 december har Open Arena i Lindholmen Science Park en ny hyresgäst. Det är företaget Repli5 som flyttat in i en lokal på 133 kvadratmeter där de ser stora möjligheter framåt.

– Att flytta till Lindholmen var en självklarhet för oss när vi började leta efter en ny lokal. Vi satt på CampX vid Volvo men kände att det var dags för oss att ha egna lokaler där vi både har bättre tillgänglighet men också bättre yta att kunna skapa en egen identitet tillsammans med alla andra bolag som sitter här, säger Stefan Svahn som är vd.

Repli5 utvecklar produkter för att automatisera skapandet av virtuella 3D-världar för simulering av fordon för både träning och testning.

– Det är ett väldigt stort behov av dessa tjänster och efterfrågan ökar snabbt. Tidigare har man klarat sig på insamlad data från verkligheten men för att uppnå en högre autonomitet så behöver man komplettera med syntetisk data. Vår nya bas på Lindholmen kommer ge oss möjligheter att skala upp vår verksamhet, säger Stefan.

Vi på Älvstranden Utveckling AB ser positivt på Repli5:s etablering på Lindholmen och hälsar varmt välkommen till Open Arena i Lindholmen Science Park.

–  Repli5 med deras inriktning är precis rätt bolag att sitta i Lindholmen Science Park. Vi hoppas att de kommer att trivas och att de kommer växa tillsammans med nätverket som finns här, säger Henrik Sellgren, uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB.

Vill ni också etablera er i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!