Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Projektledare till Älvstranden Utveckling AB

Okategoriserade Publicerad 5 juli, 2023

Vårt uppdrag på Älvstranden Utveckling är att främja den långsiktiga markutvecklingen i centrala Göteborg. Tillsammans med stadens förvaltningar och bolag, byggherrar och myndigheter skapar vi en levande innerstad på båda sidor älven, med en mångfald av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Nu söker vi en byggprojektledare till Fastighetsavdelningen. Ditt uppdrag blir bland annat att självständigt ansvara för om- och tillbyggnation i våra befintliga förvaltningsbyggnader. Låter det som ett intressant uppdrag? Då vill vi att du hör av dig.

Välkommen till avdelning Fastighet!

Merparten av våra fastigheter finns på Lindholmen, som är ett spännande och variationsrikt område under ständig utveckling. Här går Göteborgs varvshistoria hand i hand med Sveriges främsta utvecklingsprojekt inom framtidens mobilitet. Samtidigt bjuder området på gröna små oaser, konst, nybyggda bostäder och en eftertraktad närhet till vattnet. Här rör sig studenter, forskare och gymnasieelever tillsammans med boende, entreprenörer, hotellgäster och medarbetare på alla de företag som finns på Lindholmen. Vi har även fastigheter i Eriksberg, Frihamnen, Gullbergsvass och på Ringön.

Våra fastigheter består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket kommer göra dina dagar omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag.

Kvalifikationer

I rollen som byggprojektledare på Älvstranden Utveckling ingår att ansvara för om-och tillbyggnation i våra befintliga förvaltningsbyggnader. Detta innebär ett ansvar för projektledning från förstudie och projektering till produktion och avslut. Här är det därför viktigt att du kan tänka strategiskt, men också kreativt, samt att du har förmågan till helhetssyn och har ett affärsmässigt förhållningssätt till de projekt du leder. Du arbetar med styrning av projektets ekonomi mot budget samt inköp och upphandling. Du leder också såväl interna som externa resurser samt bidrar till att utveckla fastighetsbeståndet. I rollen ingår också myndighet- och kundansvar.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Leda ombyggnads- och tillbyggnadsprojekt, tekniska installationer.
  • Ansvara för hyresgäst- och lokalanpassningar
  • Arbeta efter underhållsplaner
  • Ansvara för att ta fram byggkalkyler
  • Tillsammans med uthyrare och förvaltare ha ett professionellt och gott förhållande till kund.

 

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg eller motsvarande samt utbildning inom projektledning och projektmetodik. Du har också gått kurser inom PBL, ABK, AB och ABT samt Bas-P och Bas-U utbildning.  Du har tidigare arbetat med kommersiella fastigheter och har goda kunskaper inom investeringskalkylering, byggkalkylering samt entreprenader och entreprenadjuridik. Du har också en god förhandlingsvana och kännedom om LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika projektledningssystem, gärna Antura.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra och att du gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och om du även är bra på engelska är det ett plus. Vi tror att du tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda. Du har god ekonomisk förståelse och en bred teknisk kunskap, vilket gör att du känner dig trygg i tekniska frågor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som har god samarbetsförmåga och ser dig själv som en del av en större helhet. Du är drivande med ett leveransfokus, liksom serviceinriktad, flexibel och prestigelös.

Vi vill gärna träffa dig

Vi kan erbjuda en roll i en expansiv organisation där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Hos oss finns också stora möjligheter till karriärutveckling. Vi hanterar många projekt och medarbetare byter roller och avdelningar för att ta sig an nya utmaningar.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs gärna mer på vår webbsida eller ännu bättre: Hör av dig!

Så här söker du

Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 juli. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Magnus Casperson, Avdelningschef Fastighet på 031-368 96 38 eller magnus.casperson@alvstranden.goteborg.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på Vismas webbplats

När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling AB blir din ansökan en allmän handling.

 

 

 

Fackliga representanter

SACO

Annette Vejen Tellevi

031-368 96 63

Unionen

Camilla Andersson

031-368 96 31