Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Projektledare inom tidiga skeden

Okategoriserade Publicerad 25 november, 2021

Nu utökar vi vår avdelning fastighetsutveckling och tillsätter tre nya tjänster – projektledare tidiga skeden, bolagsjurist och affärsutvecklare. Vi har många nya spännande projekt på gång inom våra fastigheter och på vår utvecklingsmark.

Vi söker en projektledare inom tidiga skeden till vår enhet tidigt skede, som är en del av avdelning fastighetsutveckling. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett jobb där du får vara med och forma projekt från början. Arbetet är varierande, stimulerande och utmanande.

Projektledare inom tidiga skeden ansvarar för att, tillsammans med ett team, ta fram förutsättningar samt idéer och strategier för hur marken ska användas inför de första vägvalen i ett projekt.

Arbetet inom tidigt skede ska bidra till att Älvstranden Utvecklings mark utvecklas med goda kvaliteter utifrån Älvstrandens affärsplan och Vision Älvstaden, och bidra till utveckling av hållbar stad.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Projektleda projektet/uppdraget – utifrån direktiv med Älvstrandens markägande som utgångspunkt.
  • Tillsammans med ett team, leda och driva arbetet med att ta fram och formulera förslag och påvisa inriktning för områdets utveckling.
  • Följa upp projekt/uppdrag mot uppsatta kvalitetskrav, budget och tidplaner. Slutprodukten av sådant arbete är ofta en affärsanalys.
  • Kombinera och balansera projekts byggbarhet, kommersiella villkor och strategisk design.

 

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi ser att projektledaren inom tidiga skeden är självständig, engagerad och bekväm med att hålla flera möjligheter öppna igenom de olika delprocesserna. Du är bekväm med att hålla i en designprocess som öppnar för breda och oanade möjligheter för att sedan föreslå en inriktning. En vilja och förmåga att samarbeta med många olika discipliner är nödvändigt och det behövs en stark drivkraft att hitta lösningar på utmaningar som kan uppstå i stort som smått.

Som projektledare förväntas du alltid inta ett affärsmässigt förhållningssätt gentemot ditt projekt/uppdrag. Eftersom projekten till övervägande del handlar om att i en iterativ process analysera och hantera behov och effekter för att kunna påvisa olika vägval och föreslå en inriktning, är det av stor vikt att du har en god förmåga att samverka. Samtidigt krävs, för att lyckas i arbetet, en tydlighet i kommunikationen, en god förståelse för helheten, tålamod, lyhördhet och att vara flexibel.

Utbildningsmässigt ser vi en relevant högskole-/universitetsexamen inom samhälls- eller stadsbyggnad, arkitektur eller motsvarande. Meriterande är certifiering eller på annat sätt dokumenterad färdighet inom projektledning, XLPM eller annan motsvarande projektmetodik.

Som person har du minst 5 års arbete med arbete inom fastighet-, stadsutvecklings- eller stadsbyggnadsområdet.

På avdelningen fastighetsutveckling arbetar 10 personer som verkar inom flera olika specialistområden, exempelvis juridik och lantmäteri. Inom enhet tidigt skede, arbetar ca fem personer med olika projekttyper och med kompetens inom arkitektur och samhällsbyggnad.

 

Ansökan

Tjänsten är heltid och en tillsvidaretjänst.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se. När du söker jobb hos Älvstranden Utveckling blir din ansökan en allmän handling.

Vill du bli en del av vårt kompetenta och engagerade team? Välkommen med din ansökan senast 2022-02-27 via Randstads webbplats.

Fackliga representanter:

SACO
Kristian Käll
0706-95 96 03

Unionen
Camilla Andersson
031-368 96 31

 

Om bolaget

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg. Fastigheterna är både förankrade i Göteborgs varvshistoria och i stadens framtida utveckling. Det rör sig om både gamla varvsbyggnader med namn som Sågeriet, Träverkstaden och Pannverkstaden och moderna kontorsfastigheter som Lindholmen Science Park.

På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10.

 

 

Kontakt

Cecilia Andersson

Cecilia Andersson

Chef Fastighetsutveckling 031-368 56 29
Mejla Cecilia cecilia.andersson@alvstranden.goteborg.se