Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Prestigefull nominering till Masthuggskajen

Aktuellt Publicerad 19 januari, 2022

Masthuggskajen kan vinna ett av de prestigefulla priserna som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari. Det står klart när de fyra finalisterna till priset World in Property Award 2021, nu har presenterats.

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden.

Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

– Vi på Älvstranden Utveckling som är en av de aktörer som tillsammans utvecklar Masthuggskajen, är förstås väldigt stolta över den här fina nomineringen, och att vårt hårda arbete uppmärksammas, säger Abdurrahman Toryalay, projektledare för Masthuggskajen.

Det är World In Propertys läsare som haft möjligheten att nominera kandidater till priset, och som har röstat fram årets fyra finalister. En jury fattar nu det avgörande beslutet och vinnaren presenteras på galan i Berns Salonger i Stockholm den 9 februari.

Läs World in Propertys nyhet om finalisterna

Läs mer om utvecklingen på Masthuggskajen


Bild: Yousef Boussir