Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Paketboxar gör det enklare för hyresgäster

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 2 februari, 2022

Nu har Älvstranden Utveckling i samarbete med Renova Miljö infört en nyhet som gör det enklare för hyresgäster att på ett flexibelt sätt ta emot och leverera post och gods när det passar dem genom paketboxar i entrén.

Det är hyresgäster i fastigheten Träverkstaden/Sågeriet som nu får chansen att testa paketboxarna som ingår i satsningen med Lindholmsleveransen.

– Lindholmsleveransen är ett samarbetsprojekt mellan Renova Miljö och Älvstranden Utveckling som etablerades för över tio år sedan. Syftet är att minska den tunga trafiken på Lindholmen för avfallshantering samt leverans av post och gods. Lindholmsleveransen har bland annat bidragit till att minska den tunga trafiken på Lindholmen med mer än 80 procent, säger Louise Larsson, ansvarig för Lindholmsleveransen från Älvstranden Utveckling.

Med paketboxar vill man förenkla hyresgästernas vardag samtidigt som man tillsammans bidrar till mer hållbara transporter.

– Som användare av paketboxarna kan man som företag få sina paket direkt till byggnaden där man sitter. Det finns inget behov av att vara på plats och vänta in en leverans någon specifik tid som det kan fungera annars, utan paketen kan hämtas när det passar dem. Vill företagen skicka i väg något paket går det självklart också att göra från boxarna, säger Louise Larsson.