Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Ny gymverksamhet öppnar i Lindholmen Science Park

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 21 november, 2023

Nu kan vi äntligen berätta att vi landat i en aktör som inom kort kommer att öppna upp gymverksamhet i den 880 kvadratmeter stora lokalen i bottenplan på Lindholmen Science Park. Det är bolaget Prehab GBG med ägaren Josefine Bertram i spetsen som 3 januari slår upp portarna fullt ut.

Som ett led i uthyrningsarbetet så frågade vi på Älvstranden Utveckling AB människor på Lindholmen om hjälp kring vad de ville se i lokalen. Ett gym låg i toppen och så blev det också.

— Vi har haft en tydlig vision länge om att vi ville hyra ut ytan till en gymverksamhet och det känns väldigt roligt att nu kunna välkomna Prehab GBG till Lindholmen, säger Henrik Sellgren, uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling AB.

Prehab GBG är ett nystartat bolag men Josefine Bertram som är grundare är inte ny i träningsvärlden. Hon har jobbat med träning i många år, både mot företagshälsa och privat kund.

— För ett år sedan ungefär började jag tänka på att hyra ett utrymme som jag kunde erbjuda mina kunder men från början var det tänkt att vara i lite mindre skala. Sedan fick jag veta om lokalen i Lindholmen Science Park och det kunde inte vara en bättre match då jag brinner lite extra för företagshälsa och Lindholmen är ju fullt av företag, säger hon.

I lokalen kommer det att finnas både utrymme för gym för enskild träning men det kommer också att finnas yta för gruppträning, yoga och behandlingar i form av till exempel massage och coachning av olika slag. Det kommer även finnas möjlighet för företag att boka lokalen som mötesplats och komplettera med till exempel ett gemensamt träningspass eller hälsoföreläsning.

— Vi kommer smygstarta lite i lokalen under december men den stora öppningen kommer att ske direkt i början av januari. Jag kommer också att besöka flera av företagen på Lindholmen för att berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan samarbeta. Men redan nu kan man läsa mer på vår webbplats prehabgbg.se, säger Josefine.

Vill ni också etablera er i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!