Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Nu finns iBoxen på Lindholmen

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 10 november, 2022

Nu kan du som befinner dig på Lindholmen välja att få dina varor som du beställt via e-handel till vårt senaste tillskott – iBoxen. Boxarna finns utanför våra fastigheter Lindholmen Science Park och 141:an och är redan nu redo att användas.

iBoxens leveransboxar är en extra service för våra lokalhyresgäster och deras medarbetare men också för de som bor i området. Boxarna är publika och står utomhus så att mottagare och transportbolag kan nå dem dygnet runt.

— Det känns jättebra att kunna erbjuda ännu ett alternativ för de som befinner på Lindholmen. Det gör det enklare för de som jobbar och arbetar här att hämta sina paket. Med iBoxens oberoende infrastruktur kan transporter konsolideras, och därmed minskar antalet transportfordon på gatorna, säger Åsa Svensson, projektledare på Älvstranden Utveckling AB.

Förutom att väja iBoxen som leveransalternativ när du handlar på nätet kan boxarna även användas av privatpersoner eller företagare för att till exempel byta, låna eller sälja begagnade varor. Det skapar även förutsättningar för grannar att låna saker av varandra eller lämna nycklar till en hantverkare på ett enkelt sätt.

— Det känns extra roligt att kunna erbjuda den tjänsten. Det skapar förutsättningar för att annat tänk inom cirkulär ekonomi som vi på Älvstranden Utveckling gärna vill stå bakom, säger Åsa.

Mer information

Var finns boxarna?

Du hittar iBoxarna utom Lindholmen Science Park precis utanför huvudentrén mot Lindholmsallén samt vid vår fastighet 141:an på Anders Carlssons gata.

Här finns iBoxen

Så här gör du

Du som handlar på nätet kan välja iBoxen som leveransalternativ hos de flesta e-handlare. Du som köpt varan får sedan ett sms när varan anlänt till iBoxen. För att låsa upp luckan använder du iBoxens app i kombination med Mobilt BankID.

Läs mer om iBoxen