Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Mikael Dolietis blir ny vd för Älvstranden Utveckling AB

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Okategoriserade Publicerad 27 november, 2023

Mikael Dolietis har tidigare bland annat varit vd på Egnahemsbolaget och har en gedigen erfarenhet från olika ledande positioner inom branschen, senast som vd för Alingsåshem.

– Vi lever i en tid där frågor om hållbarhet och hållbar stadsutveckling är mer angelägna än någonsin. Jag är stolt och hedrad över förtroendet att få leda Älvstranden Utveckling AB som befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede i bolagets historia. Förväntningarna på framtidens Älvstranden Utveckling AB är stora och jag är, efter 35 år i branschen, övertygad om att det är bara i ett nära samarbete med alla medarbetare, kunder, leverantörer, näringsliv och politik som vi verkligen kan göra skillnad. Älvstranden Utveckling AB är ett fantastiskt bolag och min drivkraft för samverkan, ledarskap medarbetarskap och att tänka nytt kommer att genomsyra min agenda varje dag, säger Mikael.

– Vi är glada att kunna meddela att styrelsen idag beslutat utnämna Mikael till ny vd för Älvstranden Utveckling AB, säger Boris Ståhl, ordförande för Älvstranden Utveckling AB.

Det är ännu inte klart när Mikael tillträder sin nya befattning.