Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lindholmen får en egen Glasseria

Aktuellt, Älvstranden Utveckling, Hyresgäst Publicerad 30 mars, 2021

När vårsolens strålar börjar värma allt mer kommer även ett sug att vara utomhus. Då kan ett besök hos vår nya hyresgäst på Lindholmen passa. Med allt från glass och frozen yoghurt till juice och smoothies kan Glasseria erbjuda det mesta som svalkar.

— Det känns jättebra att vi etablerar oss på Lindholmen. Det blir vår fjärde glassbar och vi valde Lindholmen som nästa plats eftersom området växer snabbt och har ett gott häng vid vattnet. Jag tror även att vår produktmix passar bra för området då det är många som arbetar på  Lindholmen vilket gör att det är många som rör sig där, säger George Barjac, VD på Glasseria.

Man hittar Glasserian på Anders Carlssons gata 11 där man förutom själva glassbutiken också hittar ett stort luftigt trädäck och en uppbyggd sandstrand med solstolar. Man siktar på att öppna den 6 april men det är vädret som bestämmer hur det blir i slutändan.

— Är det snöblandat regn och bara några få plusgrader kommer vi inte att öppna men vi hoppas på fint väder, säger George.

Älvstranden Utveckling arbetar för att göra miljöerna i sina områden trivsamma och lockande på flera sätt och Henrik Gustafson som är uthyrningsansvarig lyfter just trivsamheten när det kommer till Glasserian.

— De passar in perfekt i området och vi hoppas att det kommer locka både boende och besökare samt de som jobbar eller studerar på Lindholmen, säger han.