Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lilla Landet har öppnat i Lindholmen Science Park

Aktuellt, Hyresgäst, Lindholmen Publicerad 28 augusti, 2023

Sedan i mitten av augusti har Lindholmen Science Park fått ett tillskott i den gågata som går genom fastigheten. Det är Lilla Landet som öppnat, en självservice-butik med fokus på de varor som man behöver i vardagen.

—  När vi gjort kundundersökningar om vad man saknar i området och vad man skulle vilja se öppnade så låg en butik högt upp på listan. Det känns därför extra bra att kunna erbjuda detta tillskott till området nu, säger Martin Nilbo, teamledare för uthyrning på Älvstranden Utveckling AB.

I butiken finns det ett sortiment som är anpassat efter behov och du hittar bland annat skafferi, mejeri, bröd, godis och snacks men också To Go-varor och hygienartiklar.

— För att kunna öppna butiken loggar man in med Mobilt Bank-ID, sedan plockar man de varor man vill ha och betalar sedan vid en utcheckningsstation. Vi hoppas att många kommer utnyttja möjligheten till en mer nära service, säger Martin.

 

Vill ni också etablera er i något av våra områden?

Vill du och ditt företag också finnas i något av våra områden? Vi äger cirka 60 fastigheter och pratar gärna om våra möjligheter med dig. Ta gärna kontakt med oss för att prata framtid!