Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Theres Svenssons gata 6 (285 kvm)

I vår fastighet Träverkstaden kan vi nu erbjuda en lokal på 285 kvadratmeter som ligger i ett av våra kontorshotell mitt på Lindholmen. Här sitter du mitt i händelsernas centrum med massor av både nationella och internationella företag runt omkring dig. Här har du en mix av större och små rum som gör det enkelt att möblera på olika sätt beroende på hur ni är organiserade.

Lokalen ligger på bottenplan och här får du möjlighet till ett eget utrymme medan du samtidigt blir del av ett större sammanhang med många kontorsgrannar. Genom att sitta i vårt kontorshotell så ingår det också del i gemensamma utrymmen såsom kök, lunchrum, mötesrum, dusch och toaletter.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges och världens mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Förutom nätverket erbjuder även Lindholmen närhet till restauranger, tillgång till perfekta löprundor på lunchen, bra kollektivtrafik, närhet till göteborgs innerstad och första parkett vid vattnet där du kan dingla med benen över kajkanten när du vill.

Välkommen att kontakta oss för en visning eller mer information!

Adress:
Therese Svenssons gata 6, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontor, Kontorshotell
Storlek
285 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Laddstation bil
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.