Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Theres Svenssons gata 10 (97 kvm)

I vår fastighet Träverkstaden kan vi nu erbjuda en lokal på 97 kvadratmeter som ligger i ett av våra kontorshotell mitt på Lindholmen. Här sitter du mitt i händelsernas centrum med massor av både nationella och internationella företag runt omkring dig. Kanske är ni i startskedet och i behov av en mindre lokal eller så är ni ett större företag som vill finnas mitt i det spännande Lindholmen och alla innovationer som sker här.

Lokalen ligger på bottenplan och här får du möjlighet till ett eget utrymme medan du samtidigt blir del av ett större sammanhang med många kontorsgrannar. Genom att sitta i vårt kontorshotell så ingår det också del i gemensamma utrymmen såsom kök, lunchrum, mötesrum, dusch och toaletter.

Adress:
Therese Svenssons gata 10, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontorshotell
Storlek
97 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Laddstation bil
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.