Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Theres Svenssons gata 10 (63 kvm)

Nu finns det en möjlighet till ett kontor på 63 kvadratmeter i vårt uppskattade kontorshotell i fastigheten Träverkstaden/Sågeriet på Lindholmen. Här får du möjlighet till ett eget utrymme medan du samtidigt blir del av ett större sammanhang med många kontorsgrannar. Genom att sitta i vårt kontorshotell så ingår det också del i gemensamma utrymmen såsom kök, lunchrum, konferensrum, mötesrum, dusch och toaletter. Perfekt för det mindre företaget eller det större bolaget som vill finnas med en filial på Lindholmen.

Träverkstaden/Sågeriet härstammar från varvstiden och var som namnen än idag antyder en träverkstad och ett sågeri. Det är idag en kontorsfastighet med diverse storlekar på kontor och studios. Läget centralt på Lindholmen ger bra kommunikationer och närhet till både restauranger, träningsanläggningar och kulturliv.

Adress:
Therese Svenssons gata 10, Göteborg
Område
Lindholmen
Lokaltyp
Kontorshotell
Storlek
63 kvm

Egenskaper

  • Solceller
  • Cykelparkering
  • Dusch
  • Parkeringsgarage
  • Bihotell
  • Restauranger

Uthyrningsansvarig

Marie Vulpe
Marie Vulpe Uthyrningsansvarig
Anmäl intresse

Området

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.